bola ?

 

Abanglong tak minat bola. thats the fact. that will answers some of the questions asked to me in the mails,ym and sms asking me about the euro cup neh. never in my life i stayed up till wee in the morning to watch the game and to scream infront of the tv.

infact, i never watch any football game from start till end. never in my life i went to any stadium to watch it (even i ada keinginan, tunggulah, let my son besar skit then i will bawak dia hehehehe). yeah, i know its quite contra with other guys and some of the gals who were hantu bola. tapi abanglong mmg tak minat dan memang kaki bangku lah hehehe.

i do play though. futsal tu kira bola gaks la kan. lawan customer, lawan friends, i paid the court for my son and his friendsl i join gak. just nak exercise la….

my sibblings pun ada yg kaki. my dad dulu mmg hantu depan tv. my inlaw lagi lerr… siap berjaga malam nak tengok euro neh.world cup season lagi ler kan. tapi abanglong never interfere and never kacau org lain yg kaki bola lah. masa last world cup, hari isnin tu i declare half day to the staff. i told them aku tau korang berjaga malam neh, so aku bagi cuti siap2 half day…. hehehe sporting boss what. yer la; kalau tak bagi pun, sure ramai yg masuk lewat and sure masuk keja pun ngan mata besar duit lima sen, watper kan.

so what sports do i like ?

hehehehe

tapi rasanya kalau player bola cam gini, mungkin abanglong tengok kot… hehehehe

 

or maybe like these…

 

miahahahaha

 

*photo credit to flickr

9 Responses to “bola ?”

  1. salam abg long

    abe long buleh kawang dengan aBear hok dhumoh tu ….

    sejak nikoh 13 tahun ni , tok rajing kelih dio dok depae tibi kelih bola ataupun kelih game gapo gapo …

    hi hi hi

  2. Farzilah Says:

    miahahaha…

    rugi ooooo… i minat bola gak! kena plak my team main in euro! go german!…

    dulu rajin gak gi stadium tgk final FA cup. but since our malaysian team makin teruk, i dah tak gi tgk live.

  3. abanglong Says:

    pB – hehehe..ada geng🙂 jimat bil api, jimat kopi hahaha

  4. abanglong Says:

    farzilah – takpa… banyak lagi benda bestttt huhuhuhu

  5. itu bukan tengok bola.. tu tengok bola bola..

  6. ne tgk bola pe ne abelong?

    *suspicious!

    hahahahaha~

  7. same here abanglong… tak minat bola… tapi dalam tak minat tu ada gak la tengok 4 tahun skali.. World Cup je hehehe…

    p/s: alasan orang kaki bangku muahahahaha

  8. abanglong Says:

    neeza – hehehehe…

    hummy – miahahahahaha

    osh – alaaa… yg hantu bola tu pun, lom tentu terror main bola tu. jerit jer lebih koooot… hehehehe

  9. oshkosh Says:

    tu la pasal… hehehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: