besar kemaluanku

since i didnt go to the office this morning, i went to one government agencies to do some errants. upon reaching there and i sat on the ruang menunggu. then came a very beautiful lady, clad in long skirt and blouse. so sweet. i smiled back when she smile and ask wheter the seat next to me is available.

she sat beside me

then she said hi yaaang….   a very sweet voice indeed

i turn to her and smile as i want to responds to her greetings….

she said

yer Ina dah sampai ni, tengah tunggu nombor!!!

cheh… she was on her bluetooh handsfree kit rupanya!!!   huhuhuhu

16 Responses to “besar kemaluanku”

  1. at least you know her name….

  2. hakhakhak… nasib baik tk greet ‘hi yaaang’ balik!

  3. oshkosh Says:

    wahahahahahaha… sungguh besar kemaluanmu…

  4. Golddiamond Says:

    tu le…
    galok lagi…

  5. seb baik aaa abg long tak sempat bukak mulut lagi .. kalau tak, kena tukar seluar saiz besar la nampak gayanya :p

  6. lepas tu mcm mana?? si ina tu terus blah ke?? or abg long terus bagi statement…senyum itu adalah sedekah…kah kah…

  7. kehkehkehhh!! rasanya kalau abanglong balas la.. mesti dia benamkam muka dia kat lantai.. sebab dia yang malu..

  8. abanglong Says:

    mama – huhuhuhu. hari ini dalam sejarah !

  9. abanglong Says:

    julia – hehehe, mulut dah nak bukak tapi tak sempat cakap

  10. abanglong Says:

    osh – opssssss

  11. abanglong Says:

    gold – hahahaha, nak wat camana !

    yatie – Allah sering selamatkan golongan lelaki yang baik miahahahahaha

  12. abanglong Says:

    nash – she continues talking for some time and i just buat sadin jer hahahaha

    neeza – rasanya i akan kena hempuk ngan kusi kot

  13. Farzilah Says:

    hahaha… wat malu ler awak ni… gatal lagi kan!

  14. abanglong Says:

    farzilah – hey; it was just natural act rite…. miahaha

  15. hahahahahahaha!

    sile sorok muke lam tong sampah bedekatan ye!

    :))

  16. abanglong Says:

    hummy – ngeh ngeh ngeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: