first wife

supermaket- si bongsu (24 months) in the trolley. do some shopping

met an ol fren from the uni

citer citer skit and she asked about the dotter

i said

oh ini yg bongsu.. anak with first wife.

dia kerutkan kening !

weh… ada bini no 1 tak semestinya bermaksud ada bini no 2 !! betul tak ???

12 Responses to “first wife”

  1. oshkosh Says:

    wahahahaha… maklong takde kat sebelah boleh la cakap gempak2 sket ek abanglong… :)kalau tak mesti dah kena super power lazer eye beam from mak long hahahaha..

  2. ntahnyer… mak long tak de berani la cakap…

  3. abanglong Says:

    osh – miahahahahahaha.

  4. abanglong Says:

    mm – itu penting bagi menyelamatkan nyawa orang yang tak berdosa ini hahahahahaha

  5. thanks abang long kusayang sebab lawat blog kak senduk..senang2 lawat le selalu ek..gitew…

  6. owh…kalo ai pun terkujat kalo bini tu ade nomboran…heheheh kalo laki Tijah mention gitu, dh majuk aaahh…

  7. abanglong Says:

    kakak senduk – melawat tak kena tiket..tadek hal ! hehe

  8. abanglong Says:

    tj fabulous – hahaha.. apa ada pada nombor ! huhuhuhu

  9. maknanya esok2, kalau dapat number 2, orang tak pelik la.. hahahhaa!!

  10. abanglong Says:

    neeza – fuh… keinginan itu mungkin ada bagi setiap lelaki cuma perlaksanaan itu saja yang jarang di buat. tak gitu osh ? provoke provoke !!

  11. Farzilah Says:

    ada ati yer awakkk… nanti dia!

  12. abanglong Says:

    farzilah – miahahahahahha… syyyhhhhh!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: