bontotku masih dara !

terbaca dalam few laman web lain, katanya hasil dari pemeriksaan doktor mengesahkan bahawa he still has a virgin ass. maksudnya tiada pernah dimasukki oleh apa apa objek – hanya objek objek keluar sahaja.

entahlah. gua atas pagar. sekadar mengikuti perkembangan kerana ini semua sedikit sebanyak memepengaruhi perniagaan.

jumpa orang umno, abanglong adalah penyokong kuat pak lah

jumpa orang PKR, abanglong amat menyanjungi/ meminati nurul izzah anwar pegangan dan semangat juang  mereka

jumpa orang pas; abanglong menyokong penuh perjuangan menegakkan islam di Malaysia.

jumpa MIC errr wa tak cakap politik lah ngan mic mca gerakan and all

thats life in business… kena ikut apa customer nak. jangan lawan, jangan liwat.

in reality ? undi adalah rahsia !

ngeh ngeh ngeh

9 Responses to “bontotku masih dara !”

  1. betul tu.. kalau business, tak boleh lelebih.. nanti customer boikot.. janji undi……. biarlah rahsia..😛

  2. Alex Lacey Says:

    tak tau mano so betul mano so saloh….tunggu jah la…

  3. oshkosh Says:

    sorang kata A, sorang kata B… ntah mana betul.. tapi yg sorang lagi tido sokmo hahahaha..

  4. abanglong Says:

    neeza – hehehe. kena cover line

    alex – betul. cuma kita mentimun, kena golek kosh, menggolek pun kosh. hehee (kosh dlm bahasa trgganung/kelate bermaksud mati aka mampus)

  5. abanglong Says:

    osh – yang tu sentiasa tido sebab malam malam dia takleh tido sokmo. ada gangguan ‘jin’ kot dalam bilik dia wakakakaka. pil biru pil biru huhuhuhuhu

  6. Golddiamond Says:

    abanglong, nak tanya sikit..
    sekarang beli unit trust ok ke..
    kot takut tak naik-naik lak…
    maklum le, ekonomi nampak cam parah je…

  7. abanglong Says:

    gold – this is the very good time sbb now harga tengah rendah. it will naik. afterall, its an investment for a period of 3 yrs or more. so InsyaALLAH akan naik. hehe.. meh, abglong kasi form🙂

  8. oshkosh Says:

    investment yg tak akan rugi… tak kira turun naik ekonomi ke haper.. sentiasa naik je… SEDEKAH🙂

  9. abanglong Says:

    osh – betul tu, besok besok interest dia mmg kaw kaw punya !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: