just say yes!

jom

I WANT !

sapa nak ikut  ?🙂

15 Responses to “just say yes!”

  1. ibukumbang Says:

    Nasi lemak? sorry … tengah diet ni… hehehehe

  2. nak itut…;]
    lehh ekk abglong banjer nasi lemak bungkus..tapi sy nak 2!ngehngehngeh

  3. nakkkk……lama tak tengok daun pisang..hahaha

  4. Farzilah Says:

    nakkkk… nak itut…
    nak lauk paru leh tak abglong?…

  5. abanglong Says:

    ibukumbang – ooowww diett. then minum teh tarik okeh rite. kurang manis punya !

  6. abanglong Says:

    shud – nak 2, ke 4 ker. no probelmmm… nasi lemak lima posen ! hiks

  7. abanglong Says:

    nash – ermmm. tak dapek nak tolong hehehe. balik cuti nanti pulun la banyak banyak🙂

  8. abanglong Says:

    farzilah – telow takmo ?

  9. Alah… ciput je nasi lemak tu.. tak cukup weh

  10. baru aje buat nasi lemak daun pisang hari tu.. nak beli kat sini memang takde jual.. tak tahu lah kalau pak arab sini belajar buat nasi lemak lak heheh..

  11. abanglong Says:

    sya – tak cukup leh tambah.. hehehe.

  12. abanglong Says:

    neeza – haha. i dok borak ngan pak arabs tu, they mentioned stg abt mentega/kueh goreng that they always makan for breakfast. kat sana lebih kurang rm 20 cents per piece. tapi kat mesia ni the same food is rm7. hehehehe. do klu u jual nasi lemak kat sana; it would be about rm35 per pack! wah… makcik kayooooo hahahaha

  13. nak gak!

    :”(

  14. Farzilah Says:

    tak moh telow laaaa… paru jer nak!

  15. abanglong Says:

    hummy – boleh… jommmm

    farzilah – hahahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: