wifi- free

i use streamyx or rather siputmix at home and at the office. office amik normal package but for the office i MUST sign up for the business package which makes me rm180 poorer each month for that package. telekom ingat sumer busines kayooo kot

well, at home and at the office, my wifi is unprotected. free. sapa nak pakai, pakai jer lah.

i donno. i think i got nothing to loose if i open it. takut hackers? errrr i bukannya programmer utk military. theres nothing to hide. only handful of mp3,3gp only. nak kata slow access, doesnt make any different lah.lagipun, the account is unlimited usage. bukannya kira berapa banyak MB usage.

coz dulu, masa i dont have enuf money (not to say that now i have lots of money la..) my streamyx account was suspended due to overdue bills. i dont know from who but at that time i still can access wifi from the office and at home.thanks to those who tak secured their wifi. it really helps me a lot.

so, now i  do the same.who knows ada org yg tak mampu bayar bill internet cam i dulu; and yet leh surf. kira jariah gak la tu kan !

~abanglong

13 Responses to “wifi- free”

  1. wah.. baiknyer hati… ye lah kan, buat apa nak protect2.. bukan nya kite ada proses rahsia kerajaan pun kan.. bagus la mcm u ni.. tak kedekut.. teruskan niat suci murni anda ituu..

  2. amal jariah bulan sya’ban abglong
    woot woot… ;]

  3. Ghee… such a noble heart u hv!! takpe abglong, “pay it foward” – thats how life is kan… dulu org tolong kita, skang kita tlg org plak… lps tu org yg kita tlg will tlg org lain plak.. ye tak?

  4. bagus bagus tu abanglong.. bukannya miskin pun kan.. sedekah je gitu..😉

  5. i also use unlimited streamyx at home.Never off also. So siapa2 nak pakai, pakai lah ! Tapi ada neigbour yang subscribe wifi guna tutup guna tutup. I think dia guna pay as you use punya package. So bila dia on wifi dia, saya punya reception terganggu. Kalau ndia berkira sangat, just guna saya punya pun bolih lah..wifi free.

  6. i pun same same abanglong…

  7. abanglong Says:

    suri – alaaa.. bukannya effect kiternya speed pong rite.kita bayar rega sama jer

  8. bagus ler gitu… kira ibadah nak terangkan kubur le gak ni.

  9. abanglong Says:

    farzilah – insyaAllah🙂

  10. hehehe…bery gud la unlimited kan…
    but..sumetimes if too many people access the same
    access point…and they use for download…huhuhu..
    die akan kelihatan agak lembab sket…
    tp x jejas sgt pong….
    teruskan usaha murni anda…pewitttttt

  11. waah baik hati sungguh abang long. bang long, klu dah bagi free tu, jgn bagi org lain salah guna. try http://www.opendns.com, ble senang2 blok orang pi ke laman tak sepatutnya.

  12. fr – hahaha… klu itu berlaku; gue reset itu modem. miahahaha

  13. fadli – hehehe. mekasih. nanti abglong tengok link neh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: