mekashih !

salam.

dah baik demam dah. dah takder those joint pains, dah takder blocked nose and dah takder those dizziness. yang mana patut keras pun dah kembali keras dah… uceh!

thanks for all those wishes. yang doakan me untuk ambik telaga cepat itu… mekasih yer. ambik telaga cepat ?? mat saleh cakap get well soon !

last night, dok kemaskan barang barang…biasa ada 1 bag laptop jer i bawak gi keja.tapi now ada keja banyak sikit…

– bag laptop. ni kira cam nyawa kat opish neh. segala benda mak nenek ada dalam nih. tapi notebook neh dah season (read – i need the macbook air !) battery dia can last abt 1 hour jer.so, cable sumer mesti siap sedia.

–  bag drawing – there are few new machines to be quoted. plus those outstanding jobs. drawing drawing jer dah beratus keping. so to keep it in order i guna these a4 bag ni. teratur skit drawing. lagipun, takut hilang mana mana satu, kena tembak tak pasal pasal jer kan !

she came with the warm water i requested earlier. nak telan/minum panadol soluble. she tengok i dok susun those bags tepi main door. and she tanya;

yang, agak agak pak lah kiter tu, bawak dua bag gak ker gi keja ????

adehhhh….. ! pedasssss

huhuhuhu

11 Responses to “mekashih !”

  1. eh dah baik demam ek… sowie lama tak drop by abglong. kerja byk ler… nak BOD meeeting niewww… kuli mcm gue ni kena ler buat mcm2 kan…

    bagus le if you dah sihat… i bring along 3 begs to office everyday… huhuhu!

  2. easy man.. u should answer her.. “not sure la laling, yg pasti bantal mesti dia bawak” muahahahahaha

  3. bawak! bawak! 1 isi bantal, 1 isi comforter😛

  4. bery gud la..dh sihatt yer..
    slmt kembali bkerja…
    hohoho…my lecturer dh pkai mac book air wooo…
    tarak tahan tgk wooo….

  5. macbook air tu ape?

    mcm cempedak goreng ke?

    ;p

  6. macbook tu bess lagi dr cempedak goreng…
    hahaha…
    die seakan-akan rasa tenggiling bakar…
    dicicah ngan air asam…
    fuhhhhh….

  7. abanglong Says:

    farzilah – beg duit, beg mekap, beg makanan tak kira nooo

  8. abanglong Says:

    osh – ISA lu….. hhahahahahaha

  9. abanglong Says:

    neeza – hehehe, ni lagi sorang neh. ISA. ngeh ngeh ngeh

  10. Haksss… nak Macbook Air juwe. Meleleh air liur masa dok godek-godek kat kedai. Kalau tak dapat Air pun, dapat apgrade ke Pro pun cukup syukur lah.

    Kak Long, Pak Lah pi keje mana bawak beg. Buat penat je, sebab keje dia tido. Orang lain yang present keje. Pas tu menantu dia kejutkan soh dia sain apa-apa yang patut. Besides, kalau dia perlu bawak beg, bukan dia yang bawak. Hmmmph.

    (sorry Kak Long… banyak pulak jawab saya ya)

  11. beg makeup sunat! beg duit harus! beg fail WAJIP! huwahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: