kawin. anak segera !

i read dalam metro few days back… one couple melangsungkan perkahwinan. tup tup esoknya the pengantin perempuan bersalin….

perghhhh

sungguh tangkas sekarang yer !

16 Responses to “kawin. anak segera !”

  1. aisehh…ini dah kalah mee maggi neh…
    cepat dimasak sodap dimakan…
    ngeh ngeh ngeh

  2. hehehe… tok kadi tak perasan ke masa nikahkan??? anyway, kurang2 laki tu berani nak tanggungjawab bukan cam ustaz yg saya cerita tu ek abanglong?? teloq pun kecut hahahaha

  3. saya pun baca berita tu…

    mcm megi 3 minit😀

  4. seronokkan.. tak yah tunggu lelama nak dapat anak… hahaha!! sendiri tanggung la labuuuuuu…

  5. abanglong Says:

    fr – megi mmg sodap ! hehehe. udah beli stok megi bulan posa ???

  6. abanglong Says:

    osh – at least berani la kan.si ustaz tu patut kena tembak jerrr !

    maksu – dunia zaman modeng!

  7. abanglong Says:

    Kujie – well, at least depa kawin and tak buang anak tu dalam beg pastu tinggal kat tangga masjid la rite

  8. abanglong Says:

    neeza – kami bunting pelamin hua hua hua

  9. Golddiamond Says:

    abanglong, pengantin perempuan dalam metro tu bukan bunting pelamin. Bunting SEBELUM naik pelamin. hehehehe

  10. abanglong Says:

    gold – huhuhu. canggih la konon

  11. hebat tuuul… anak express!

  12. abanglong Says:

    farzilah – ekspress rakyat lagi tuuu

  13. Tahniah buat pengantin. Double tahniah.

    Sebenarnya dah memang trend kot sekarang ni ya? Kawin je, tak lama terus dapat baby. Yang menakutkan lagi, anak-anak siap dibin/bintikan nama ‘bapa’.

  14. memAluya – zaman modenn ! takut dengan citer citer camni. mintak jauh dari terjadi kes kes ini terhadap kita….

  15. depa nak sambut seruan kerajaan 70 juta rakyat… tu yang tak sempat tunggu lepas nikah… huhuhu! mmg sah express rakyat niewwww….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: