liwat – dari perspektif kejuruteraan

hehehe. tajuk mmg gah neh. entry ini tidak bertujuan politik kerana abanglong bukan politikus dan tidak memihak kepada mana mana puak yang berbalah itu. its just my thots and its just my point of view….

tadekla.. last nite hujan tapi tadek rejeki so dok baca blog blog lah (emo skit neh… miahahahaha)

first; si epol cakap dia  kena tarok kat bontot. secara paksa for a few times. kita toksah fikir faktor saiz badan, faktor berat badan dan faktor inertia maupun faktor usia… Tuhan jer tau sapa betul sapa salah.

maka dia pegi jumpa doktor and request for checkup

maka si doktor menjalankan tugas dengan profesionalisma seorang doktor. menggunakan alatan and tools yang sesuai dan perfect for the job.

and whe wrote the keputusan pemeriksaan yang tetiba terlepas kedunia web.

i wont comment on the results..

but for me, sex is something about geseran. correct me if i’m wrong. but the impact of geseran/friction between two elements dibantu oleh appropriate lubricants is the main factor yang memberi kenikmatan pada sex. that what i call engineering point of view !

and those friction, somehow akan memberi effect. akan meninggalkan kesan. luka for extreme cases or calar for some cases. itu hukum fizik. cuma mungkin kejadian badan kita too perfect; mungkin kita boleh self healing or something, maka those calar and scratches tak memudaratkan and it will sembuh sendiri.

tapi dalam kes tu, doktor yang bertauliah dan berpengalaman berpuluh tahun dan dibantu oleh alatan moden cakap tadek kesan !!!!

makes me wonders

and the engineer came out with this theory…

we had to believe epol kena liwat sebab dia dah siap sumpah. power tau sumpah sumpah dia tu. mmg dia berani kena laknat kalau dia bohong.

so we had to believe that he kena taruk kat bontot

tapi, kenapa tadek kesan ?

mungkin…. munkin…. mungkin

senapang si peliwat tu bersaiz seperti gambar dibawah ???

size straw minuman ????

i rest my case.

Jangan aku kena ISA udah !

19 Responses to “liwat – dari perspektif kejuruteraan”

  1. akakakkaa….
    melampau kenyataan tuh…
    lawak lawak lawak…

  2. mungkin pemalar daya geserannya rendah dan tenaga kinetik yang rendah…?? huhu

  3. heh, heh, heh (gelak sopan santun)

  4. tak dek insurans ke mulut tuh..

  5. ia tidak meninggalkan kesan sebab saiful ni kaki tadah jubo, maka tubuhnya sudah boleh bereaksi dengan baik setiap kali kena liwat. kuang kuang kuang.

  6. ngeri tol topic ni.huhu

  7. polis tahu kot… sbb aritu masa kena tahan anwar cakap kena bogel… hehehe bolehlah tanya diorang utk conformation..

  8. samaada senapang kecik atau lobang nya terlebih besarrr.. mesti buasir dia nih hahahha!!!

  9. abanglong Says:

    FR – huhuhuhuhuhu

  10. abanglong Says:

    nash – menyebabkan kurang momentum dan kehilangan tenaga haba kurang? hehehehehe

  11. abanglong Says:

    maksu – hiks… lagi berhemah🙂

  12. abanglong Says:

    MM – insurans? takaful punya.

  13. abanglong Says:

    sadli – ishhh awas… ISA kang ! hehehe

  14. hahahahahahaha!

    amek beso straw je!

    penghinaan sunggo!

    :))

  15. abanglong Says:

    hummy – itu satu analogi… hahaha. abeh, si epol kata mmg dia kena tarok. tapi medik report kata tarak

  16. I dengar Saipol tak boleh berak sejak DSAI menang pilihanraya. Betul ke Bang Long? Ada dengar kisah?

  17. MemAluya – tidak mendengar kisah itu…. kalau betul, akan menjadi satu berita utama dalam sumer blog blog. dalam suratkabar, gurenti takde kuar punya.

  18. Soni Singh Says:

    What a punchline. Really a good joke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: