salam ramadhan

abanglong mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan dan mendoakan semoga semua readers disini yang akan menyambut bulan ramadhan, selamat berpuasa dan semoga segala ibadah kita ikhlas dan akan diterima serta di beri balasan yang setimpal.

sesapa nak buat jariah; nak banja abanglong buka puasa… bisa ajaaaa hehehehe.

anyhow, salam ramadhan; i love you all.

i really mean it.

abanglong

24 Responses to “salam ramadhan”

  1. i love u too. i mean it too. hehe

  2. salam ramadhan dd. bl nye nk belanja dunkin donut? pe daaa

  3. Golddiamond Says:

    Selamat Berpuasa. Semoga lembut hati kita dengan kedatangan Ramadhan Al-Mubarak ni. Geng2 blog, walau tak pernah jumpa tapi rasa cam rapat. Rasa sama cam geng2 yg ada depan mata jugak. So, nak minta maaf atas segala salah dan silap selama kita bergeng-geng dan berblog-blog(ada ke perkataan ni?… hehehe)

  4. Salam Abg Long. Selamat menjalani ibadah puasa di sepanjang ramadan.

  5. salam ramadhan al-mubarak…
    semoga kita sentiasa diberkati dan dirahmati hendaknya…
    marilah kita bergambate sempena bulan ramadhan mulia ni…
    =]

  6. salam ramadhan

  7. salam abanglong….

    salam ramadhan dan selamat menunaikan ibadah puasa jua….moga kita mendapat rahmat dari Nya…aminnn….

    btw…thanks for drop by *wink*

  8. Salam ramadhan dan selamat berpuasa buat abang long juga… salam salam kenal….

  9. Saya jalan-jalan pas tu saya jumpa blog Abang Long. Macam penah singgah tapi kot Abang Long lain… tak ingat. Anyway, here’s wishing selamat menjalani ibadah puasa to you and family.

    I love you too. (Said I love you but I lied)

  10. selamat puasa jugak to abanglong!

    do enjoy ramadhan sebab ini bulan yang amat syok!
    🙂

  11. Salam Ramadhan dr kak sya juga

  12. SELAMAT BERPUASA🙂

  13. reen – hua hua hua.. dunkin donut dah tak main aaa.. hehe. kueh keria kat pasar ramdan lagi best huhuhuhu

  14. gold – kurangkan bermain meriam buluh dan mercun buatan sendiri.. elakkan perkara yang tidak diingini di hari raya okeh… hehehehe

  15. tokNabe – salam tuan… slamat puasa dan selamat kita makan jem 14 jam balik kampong nanti hahahaha

  16. FR – gambate mana ? kena ultraman gak dia ni… hehehehe

  17. dbiroos – thanks. salam to u oso…

  18. yumi – terima kasih🙂

    mummy – salam kenal oso…🙂 tima kasih datang noooo

  19. memAluya – mekasih mekasih…🙂 hahaha, i said i lyv u but i lied…🙂 kelakau

  20. nurul – mekasih.. bulan ni banyak berkat🙂

  21. kak sya – salam🙂 terima kasih

    osh – salam🙂 pastikan tak perlu puasa 2 bulan berturut turut yer…. miahahahaha

  22. abglong, sorry late comment…

    rasanya tak terlambat lagi kan…

    selamat menjalani ibadah ramadhan abglong. moga ramadhan kali memdatangkan keberkatan kepada abglong n family. Marhaban ya Ramadhan….

    amin

  23. farzilah – thanks. jangan curik2 makan kat board room ya !! hahahaha. board room honda cantek, toilet cam otel 5 star🙂

  24. tu semua lakonan semata2… hahaha!
    toilet VIP mmg ler cantik, toilet dalam line?… tuhan jer tau… tp i slalu gak curi2 guna toilet VIP… hehehe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: