ini bukan mpv proton

dinyatakan disini bahawa dibawah adalah bukan mpv yang akan dikeluarkan oleh proton. ia tiada kaitan dengan mpv yang ditunggu tunggu itu. harap maklum….

sekali lagi ditegaskan, gambar diatas bukan mpv proton yer.

21 Responses to “ini bukan mpv proton”

  1. aiks.. ada sapa2 dh kata nih MPV proton ker? musykil2.. keta pe ni? agakk2 mahal tak?

  2. I went to Proton Open day.. sekali imbas design cam ria or citra… sekali imbas masa intai dlm kotak intip dia tu.. lebih kurang je cam kat atat ni je… apa-apa pon MPV design lebih kuwang je…

  3. emmmm…. look like our strem… lebih kurang jer, nama pun MPV.

  4. hmmm..dr depan lawo. dr sisi. kureng sikit. dr blkng? aiyak. no komen la. hehe

  5. hahaha….
    bley lak wat ayat cmtu ekk…
    tersirat maksud tuh…

  6. julia – ermmm uhhhh aaaa errrrrr

  7. mamarawks – ermmm uhhhh aaaa errrrrr… hehehehe

  8. farzilah – yeah. oso ada 4 tayar, 4 pintu.. hehehehe

  9. reen – jangan pandang belakang! huaha hahahahaha

  10. fr – ermmm aaaa eeeee errrrrr — ngeh ngehngeh

  11. osh – opsss…. akta rahsia rasmi neh..

  12. dia punya announcement macam cerita ….

    ‘tiada wang ditanam di dalam lubang ini’

  13. أشكرك وادعوك لزيارة مدونتي سيناء حيث أنا

  14. osh – lori 5 tan jom….. hahahahaha

  15. jeff – ini bukan mpv proton….. ngeh ngeh ngeh

  16. alanany – aalaaaahai… den tok paham.. lagipon kocik banget ! anyway kalau u maksud abanglong ni encem, mekasih sbb abglong memg encem

  17. Unfortunately, because I wrote in Arabic
    I am a poet and writer, was held separately in Sinai
    Welcome
    Invite you to visit my blog

  18. alanany – thanks. i’ve visited your page. but i still dont understand. will try to use the translate function though…🙂

  19. I promise you I will try

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: