cat baru

semalam, godek godek and tukar theme… rasa cam dah okeh, tapi pagi ni tengok cam tak chungg plak… apsai ek ? what say u ??

25 Responses to “cat baru”

  1. ingat blog pompuan mana tadi..hehehe…ooopppsss!

  2. ha ah setujulah ngan Waliz tu nmpk girly.. tapi layout senang nak baca🙂

  3. ye la.. cam blog pompuan.

    kasi tukar.. isshhhhh

  4. haah la abanglong mcm girly sket. tp very nice je n sng nk baca🙂 nway slamat poser gak abanglong. slamat berpesta ibadah ye!

    ps-kiter slalu je lawat rumah abanglong ni. tp malas nk tinggal jejak je hehe

  5. sweet & manis sangat kot…

  6. Golddiamond Says:

    Sesekali kita kena buat pembaharuan gak, kan. Biar rasa extraordinary sikit. Tapi, layout lama nampak lebih macho kot.
    Hehehehehe. Macho, jangan tak macho!!

  7. salammm

    ok dah ni. takyah tukar

  8. tukor layout sajer ye..jgn tukor jantina..🙂

  9. hmmm….masuk2 tadi ingat kak long dah control blog ni…huhu…rupanya masih “bang” long…

  10. cantik tapi kureng macho la abe long hehehe

  11. lelaki_ini Says:

    klu nk kekalkan colour background ok tp tulisan kena hitamkan lagi sbb ala samar jer..sakit gak mata

  12. wooowwww…..
    huhu…senang nak baca theme nih…
    tp rasa2 macam nggak sesuai dgn kamu lohhh…
    ngeh ngeh ngeh

  13. huhu…dis is better dr yg tadik…
    =] chaiyok2…

  14. waliz – fuhhhh hehehehehe

  15. macam bukan blog abanglong ajeee..😛

  16. gee – adehhh hehehehe.

  17. MM – cam pompuan ek, ermmm

  18. Ina – mekasih selalu melawat… tinggal jejak ni pong mekasih🙂 selamat berpuasa utk u and family oso

  19. maksu – bahaya tu, nanti kena diabetes hehehehe

  20. gold – miahahahaha.. mekasih !

  21. jeff- sesekali, nak tukar citarasa🙂

  22. Rajinnya Abalong tukar langsir. Semangat nak raya ek?

  23. besalen kulet!

    kulet lame tinggal sepah2 je ye!

  24. mem – bukan… dpd dok godek benda lain posa posa neh… hahahahahaha

  25. hummy – huhuhuhu… click click click… dah salen kaler !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: