office

last night – slept at almost 3 am.

now; 732 am. already in the office.

how i wish i can get a hot coffe and dose of marlboro!

8 Responses to “office”

  1. Golddiamond Says:

    Hardwork do pay off beb!!. Tapi, ada baca kat jurnal kesihatan, tidur lewat boleh menyebabkan sakit jantung sebab jantung kena berkerja lebih masa dari yg sepatutnya. Kafen dalam coffee boleh sempitkan pembuluh darah and merokok boleh menyebabkan kanser. Argghhh… doktor tak bertauliah dah beri “talk”. Hehehehe. Tapi, betul. Memang ada baca kat jurnal kesihatan semua tu.

  2. syabas bete…
    boss contoh…
    moga semuanya diberkati…
    Insyaallah
    Chiyok2…

  3. Dari semalam tak tido-tido lagi. Tunggu jap lagi Bamin gi keje, Mem dia pun membongkang lah.

    I prefer to stay awake when he is around. Although he’s asleep, I feel his presence. Bila dia gi opis, I tido lah. Tak le la rasa ketiadaan somi terchenta. Hihiks.

  4. gold – opsss hehehe. tenkiu… but as always, biasa la.. degil sket

  5. fr – mekasih… moga doa di perkenankan🙂

  6. mem – istheri mithali🙂 bertuah cik bamin tu… dah ler terer masak untak sweet sour ! miahahahaha

  7. cian dia…. eh mana leh minum… posa kan?… ke tak posa ni….

  8. farzilah – tu ler…. hehehe. how i wish

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: