kavenziii

one day, bawak mak long pegi kavenziii ( ikut cakap one blogger – kalau nak betul spelling ni, syarikat kavenzii kena bayor 3 libu utk gua)

ajak maklong, cadangnya nak beli recliner satu. nak letak kat opish. maklong tanya, nak watper recliner neh. i cakap nanti jadi tempat mencari ilham….. miahahahahaha.

so we went and survey. quite nice and reasonable priced.

i dok tengok recliner tu maklong tetiba ilang. tak dapat di kesan

upanya dia pegi section lain

end up paying for –

  • recliner,
  • rak kasut 6 kaki tinggi,
  • almari baju sliding door type (cantik) 8 kaki tinggi x 8 kaki lebar x 2ft),
  • satu kerusi yg ntah apa nama dia…

perempuan !

gambar hiasan sahaja. dari internet.abanglong adalah 8.45 juta kali lebih encem dari pakcik berdua ini. harap maklum !

14 Responses to “kavenziii”

  1. thanx sebab abanglong rajin jenguk umah mummy…

  2. mummy – no problem. click click jer sampai. takyah bayaq toll pon🙂

  3. nasib x panjang list nyer abanglong….!

  4. hahhahahah tulah kebijaksanaan prompuan😉

  5. gee, setuju!
    heehehehehhe

  6. waliz – kalau list panjang, abglong lak yang akan ilang masa kat kaunter! hahahaha

  7. gee -bijaaaak bijaaaak… memaang bijak !

  8. nurul – saya pun setuju ! hehehe

  9. ha tu kira ok ler… nasib baik dia tak borong satu kedai… hehehe!

  10. hahahahaha!

    tahniah!

    sme nye utk raye!

    :))

  11. Recliner Cavenzi besh. Bamin pun sebok nak. Tapi kat Seri Suria dulu dah tade space sebab Mem punya wingchair yang satu tu dah gedabak.

    Err… ekceli bukan tade space tapi macam tade je corner yang sesuai nak boh. Kukikuki.

  12. farzilah – nasib baiiiikkk hehehe. klu dia borong, tetiba jer abanglong akan ilang sembunyik dalam keta hahahahaha

  13. hummy – recliner utk letak kat opish… jadi tempat mencari ilham…. miahahaha aka tedo!

  14. mem – yup. berpatutan ngan harga. very the comfy….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: