dude; its stupid to be arrogant!

  • heboh few days ago pasal this particular person, sorang datuk yang usulkan isu racist masa kempen permatang pauh ari tu. i wasnt in that ceramah, so i could not ulas apa yang dia cakap; samada betul atau tidak. but keesokan harinya most of the chinese news papers keluarkan pasal pendatang and so on tu. all they demand was just an apology
  • pastu this datuk ilang. sampaikan big boss dia pun tak tau mana dia pegi (WAKAKAKAKA – so typical!)
  • pastu dia buat press statement – aku tidak bersalah
  • dengan angkuh cakap – i wont say sorry
  • pastu boss dia lak endorsed.
  • kecoh kecoh tetiba dalam paper kuar statement, dia kena gantung keahlian…
  • to datuk – saya ni orang kecil. tiada nama pun dalam mana mana parti. saya cuma pemerhati. tapi; apa yang dah berlaku tu sebenarnya simple la. kalau datuk rasa statement yang datuk cakap masa kempen tu tak bermaksud menghina atau sekadar merujuk pada zaman pra kemerdekaan; sepatutnya pada sidang akhbar tu datuk cakap balik benda tu and emphasis on what you really maksudkan. and akhirkan statement datuk tu dengan cakap; saya bermaksud ianya berlaku pada zaman pra kemerdekaan dan saya tidak bermaksud nak hina mana mana bangsa.kalau ada yang tersalah faham, saya mintak maaf…..
  • kan cantik kalau jadi macam tu.
  • win win situation
  • tak payah arrogant… we are all humans.sama whaat!
  • salam ramadhan datuk!

6 Responses to “dude; its stupid to be arrogant!”

  1. ter angkuh…
    kan dah ter gantung…

    kih kih kih!

    politic smells like shit and kita pun sama kena cium baunya…

    racism – stupid arrogant act!

    shud just apologise.
    lebih mulia…

  2. nurul – yeah… orang pun respect and tak der tercemar maruah aih…

  3. mana ada orang berak atas jalan nak mengaku, abanglong oiiiii… kena gantung keahlian tu gimmick je tuuuu.. apa sangatlah gantung keahlian.. bukan hilang gaji dia pooonnnnn.. huhuuuuu..

  4. Itu latuk gila punya olang maaa…

  5. neeza – hehehe, at least masuk paper noooo🙂

  6. mem – hehehehe. itu okey, masalahnya giler yang ada kuasa ! itu yg masalah nya tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: