pad

changed the brake pad for the lion

there is a wire connected to the pad. its the sensor to warns the driver of the pad if it has gone kaput.

4 sides; and almost rm500 poorer

14 Responses to “pad”

  1. Golddiamond Says:

    Berkereta ni memang banyak kena guna duit, kan. Hari tu complaint kat my abah kata banyak duit habis on kereta ni. Then, dia cakap, kalau tak nak duit habis pakai je basikal. Hehehehe. Sakit je hati dengau!!

  2. ishh aku bab bab enjin ni buta mata hati . kira mahal ke reasonable tuh ??

  3. i wanted to guna basikal.
    di kota…
    pegi keje.
    pakai baju kurung waner hijau pulak masa tu~

    uish, mesti glemer, kan?
    heheeehhhehehhehe

    minyak o minyak…
    bilalah kau takde rega?

  4. gold – betul… beskal pun beskalll laaa kan

  5. jeff – ermmm a bit on the high side la. tapi it last long.kalau proton, it will cost abt 200

  6. nurul – pastu kat depan tu ada bakul.kat telinga u selit la bunga sebijik. perghhhh🙂

  7. i guess mine oso need to change…sbb biler break dia dah berbunyik2..haih RM500 can cause me cont fasting after raya…huhuhu

  8. yumi – dah bunyi tu baik gi check… dah nazak tu. hehehe. me oso kena fasting lepas raa🙂

  9. mahal tu… lebih kureng my darling gak…

  10. farzilah – hehehe.nak wat camana. terpaksaaaa

  11. Engineered to be enjoyed!

  12. mem – tru….. 407. droool ! i might chose 407 over 318i !!

  13. Oh yessss. Man… I’d go for the white ones.

  14. mem – i’ll take the black🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: