cerita rabu

most of my time this week are spent at home instead of the office. vitamin M melanda and lagipun lagi syok buat design kat umah; pakai seluar katek and just ollll round neck t shirt. i tell u; the wife really hate that tshirt, round neck tu dah jadi bujur neck dah.. dah ada few small holes sana sini. but i really love it. hahaha. old tshirt ni makin tua makin best pakai !!!

yesterday i buka posa in one of the nice clubhouse in kl. courtesy of my unit trust client. hehe ini sudah terbalik, client lak belanja me. (note to self – should find more clients yg camni…hehe) anyway, the food was nice.its just that i dok satu table with 9 other gadis julita. thorn among 9 roses.

pakcik ni, kalau dikelilingi oleh dara dara dan mak mak dara jelita mula la gelabah. malu eh kemaluanku makin besar la. so makan pun jadi cepat kenyang !

tenkiu yer if u happen to read this entry!

semalam, anyhow terpaksa gak gi office. kat umah bila nak print some documents, the printer was out of ink. rupa rupanya si ella and her kakak telah memprojekkan printer itu. they were super excited when their brother showed them one website yang boleh create greeting cards and letak gambar2 princess, barbie,disneys and so on so on….

maka itu dua beradik telah memprintkan kad kad kad kad kad kad kad kad kad kad kad kad raya utk hampir kesemua keturunan kami.ada gambar mikey mouse utk cousin lelaki,gambar barbie and princess utk sedara pompuan, gambar flinstone utk papa ! hahaha. macam macam pic utk different ppl. full color plak tu…. maka keringlah dakwat printer itu. maka terpaksalah papa pergi juga ke kantor untuk mencetak urusan kerja. nasib baik kad raya papa they all print tu comey… hehehe.

icon/maskot dunloppilow itu telah menurunkan harga minyak… mekasih yer bang. dapek den balik raya dengan senang ati.minyak dah turun seposen. mekasihhhhh

balik raya – still dont decide bila nak makan jem balik raya neh. saturday ? sunday ? monday ?? adehhh. time time raya ni, balik kg senang senang jer 10 hours or more. my bro lagi bijak la, awal awal dah booking tiket fernandez tu. bijaaak bijaaak.

salam ramadhan🙂

15 Responses to “cerita rabu”

  1. turun 10 sen je bang..bukannya byk mana pun..
    buat rakyat sakit hati lagi adalah..

    apsalah le diturunkan ke 20-30 sen…??! aisey.. mencikk tau..!!

  2. pB , petang esok dah chow balik …

    Selamat Hari Raya

  3. hish macam my second daughter n youngest son punya Tshirt aje… sampai rasa nak bakar aje or buat kesat kaki, selagi tak koyak besar selagi tu pakai.

    Anyway nak ucap Selamat Hari Raya – Maaf Zahir Bathin

  4. mesti best memasing dpt kad ari raya drpd both of them .. kompem comel2 belaka gmbrnya:p

  5. abg long balik kampung ye… jale mo’lek deh. Selamat Hari raya Aidilfitri dari toknabe.

  6. :d selamat hari rayoo…
    duit rayo untk den jgn lupo..
    :-p

  7. putu – huhuhu. tak boleh. jangan gugat keselamatan dan keharmonian negara jika turun lebih seposen

  8. pB – salam raya.. jalan elok elok and jangan lupa bawak pulut bakar wokay🙂

  9. sya – hehehe, barang antik wooooo.salam raya too

  10. yatie – hehehe; biarlah mereka masih mengekalkan tradisi yang semakin lama makin nak ilang neh…

  11. toknabe – tak tau lagi balik ari apa. maybe sabtu or ahad or maybe isnin🙂

  12. Fr – tidak dilupooo…. just beratur jer belakang ella pajilla. tapi awas, dia akan cenderung untuk beratur buat kali ke 2 dan lebih…. bercakap dari pengalaman !

  13. tayah balek la banglong!

    raye cni suda!

    :))

    janji duet rayo den ado!

  14. aik… raya lepas ckp nak simpan duit sehinggit sehari… boleh balik naik flight for raya this year…

    biasa ler… ella tgh gayat wat greeting card tu… budak- budak….

  15. kalau beli tiket fernandez.. sampai kampung nak jalan2 naik apa? hah!! ada lah kereta ayahanda yang jadi mangsa nehhh😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: