woyar

setiap kali travel- ni antara benda yang wajib kena bawak….

charger samsung

charger nokia

charger nokia connector kecik

charger bluetooth handsfree

charger olympus

charger gps navigator

charger leptop.

sib baik telor jam abanglong takyah kena charge.

5 Responses to “woyar”

  1. memang bab tu lah paling malassss sekali. charger nokia pulak ada besar ngan kecik.. dulu sama je.. sekarang dah lain.. tu belum charger camera.. charger shaver che’ abang.. kena buat 1 beg khas utk charger lah rasanya😛

  2. Golddiamond Says:

    Long, dok gelak sorang2 baca ayat abanglong yg last tu… pastu, sorang kawan dlm bilik ni tanya nape? tunjuk dia entri ni, pastu dia pun dok gelak… pastu, datang lagi kawan yg lain… tunjuk jugak entri ni.. apalagi kitaorang semua 5 orang dlm satu bilik ni gelak.. hehehehe.. hehehe.. menambahkan lagi kemeriahan hari raya mood. Salam raya jugak noo dari kitaorang semua kat sini..

  3. Selamat Hari Raya abanglong
    Berhati2 di jalan raya🙂

  4. hi ady… lamanya x borak dgn u. kindly delete my ym id sbb id tu ada org take over. i built new blog. by the way, camana bley tertaip telor tu?

  5. hehehe! byk nya cherges nak kena bawa… lebih kurang ler kita + head dryer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: