shahruw kanggg dapat datuk

abanglong rasa nak tergelak bila baca berita dalam paper. pelakon hotahei tu nak diberikan darjat datuk oleh salah satu negeri kat mesia. waduuuhhhh… bikin besar kemaluan loooo.

kalau masa budak budak belum sunat dulu (nota – sekarang sudah bersunat okeh)  biasa laa dengar kes minat giler kat artis artis neh. dekat file ada gambar duran duran, dekat belakang pintu ada gambar peyanyi tu penyanyi ni. pelakon tu pelakon ni mmg menjadi super kegilaan dan anda tidak cool jika tiada idola yang bertitle pelakun atau penyanyi….

but pleaseeee…….. bagi kat shahruw kangg ( sebut ikut nahu ggannu okeh) !!! alasan yang disiarkan dalam paper esoknya adalah kerana dalam satu pelem tu, di shoot kat a famosa maka ia telah mempromosikan keseluruh dunia tentang malaysia !!! miahahahaha.

adehhh…greww up la dude. antara salah satu tindakan paling tak masuk akal rasanya lah.

ermmmm rasanya, malaysia pernah masuk pelem jackie chan… tan sri jackie chan maybe ??? dan rasanya kalau tak silap, dalam pelem mission impossible ?? datuk seri ???

vodo !!

nak bodek biarlah bertempat jangan sampai kena gelak dek budak sekolah rendah….

oh malaysiaku

15 Responses to “shahruw kanggg dapat datuk”

  1. macam la SRK tu peduli dia dpt datuk ke x…ramai lagi kat mesia ni yg layak….bagi kat banglong ke…ella ke…hehehe

  2. Datuk Mem dah ninggal dua-dua orang. Nanges😥

  3. Golddiamond Says:

    very the bengong. hampeh tahap gaban. sharuw kang pun tak kenal kot itu TYT. buat malu orang melaka je. tapi, sib orang lahir kat perak. so, orang perak le, kan..walau pun tinggal kat melaka. hehehehe..

  4. waliz – tu ler… and maybe he doesnt even remember pun melaka. buat malu rakyat mesia jer laaa…
    award for me ? huhuhuhu. i’m just an ordinary person who prefers a very low profile life🙂

  5. mem – takziah… my datuks and neneks also semua sudah kembali mengadap Yang Esa.

  6. Gold – ehhh melaka ker bagi datukship tu ? hehehehehehe

  7. mcm mana dgn cite entrapment, mempopularkan melaka sebagai sebuah negeri yg miskin lagi kotor siap ada kayuh2 sampan buruk lagi di samping KLCC .. kena bagi gak gelaran utk Cathrine Zta Jns tuh ..

    ehmm, si SRK tuh nak menyebut Datuk pun terbelit lidah gamaknya ..

  8. abanglong Says:

    yatie – entahlah… tak de realistik langsung.. spastik sungguh !

  9. TYT tak der otak… suka2 jer nak bagi org mcm tu. mcm ler artis malaysia tak promosi malaysia kat mata dunia. biasa ler, TYT kan org filem gak… ex menteri penerangan. hehehe!

    emmm… pas ni sure ada tan sri amitha bachan plak. hehehe… dato wira hithik roshan, dato rani murkeji… n yada yada yada…

  10. farzilah – kahkahkah… joker of the year la TYT kamu !!

  11. apa plak TYT saya… saya kerja jer di melaka but i/c 08… umah di KL. so kira org perak laaaaa… tak pun org KL. malu seh nak ngaku jadi org melaka kalau lagu ni haaaa…. hehehe!

  12. ish..ish..mmg le bengong tak bertempat..

  13. abanglong Says:

    farzilah – hehehe…

  14. putu – smalam tengok berita, ada satu mamat pertahankan isu ni kat dewan rakyat.hahahaha kelakau

  15. apakah penerangan blog http://www.chedet.com tidak memuaskan hati semua?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: