job opening

STICKY POST – AN OLD ENTRY….

salam.

in lieu with company expansion; i’m planning to have more staff on board. those who were interested or have someone in mind that you might think might interested to work with us; please let me know.

1) Design Engineer

– Sound knowledge in engineering design software ie Inventor or MD. Knowledge in other design softwares is an added bonus.Capable of working under pressure (boss pressure miahahaha).creative and foward thinking.

2) Sales Engineer

– Must posses own transport.Willing to travel and have pleasant personalities.(Ayat mesti power !)

3) Lathe/milling/grinding  machine operator

-Know how to lathe lor

4) Clerk

-Sexy hahahahaha

Benefits and remunuration will base on experience and capabilites. Papers (Degree/Diploma/Sijil are not important as long as you can do the job)

So; if u’re interested- kindly email me at abeylong@gmail.com or YM me at crvguykl

🙂

26 Responses to “job opening”

  1. aiyo…id Ym soooo lah menggoda setiap wanita.. :-))

  2. sexytary yg tak sexy takde ke bang long?

  3. salam abg long…abg long yg sorang lagi tu sure berminat post clerk tu..eheheh dia sexy gak apa..ahahaha

  4. no 4 tu yang tak tahan tuh!

    hehehehe

    gudluck kepada yang mengapply yer :p

  5. salam abg long. . nak kne interview ker?

  6. wahhh..kna seksi ek? bahaya tol syarat2nyer..wat cuci mata ker?

    hmm..kalo degree pengurusan operasi ble tak nk mintak keje?

  7. abanglong Says:

    dbi – whaaat? hehehehe manada doc !

  8. abanglong Says:

    putu – hahahaha… sexytary tu tak kesah ler…janji kerja beres hehehe

  9. abanglong Says:

    arsaili – hahahahahaha. mintak dia email resume ek… hehe

  10. abanglong Says:

    chempaka – mesti ler. nak tengok gak empunya diri. nak dengar gak suara. dalam resume tak semestinya sama kan. its normal procedure ler🙂

  11. abanglong Says:

    suw – as i said; degree and paper semua tu abanglong tak pandang sangat. kalau ijazah oxford pun; tapi klu tak leh wat keja; i tak amek !

  12. crvguykl…..saya rasa saya sesuai post no 4, boleh ker??

    tapi gaji basic 2000++ i mau ler kekekke

    baguss aa abglong ni, in 5yrs time boleh jadi bisnesman kayaraya …insya allah…

  13. *posing sexy dpan banglong!

    :))

  14. keja untuk menyibuk ada x abanglong? heheheh

  15. abanglong Says:

    nafnaf – boleh runding hehehe. yang penting bole buat kojo🙂 and thanks for the doa

  16. abanglong Says:

    hummy – siksa! huhuhuhu

  17. abanglong Says:

    waliz – ada… jawatan tu tetap dan berpencen tau !!! hehehe

  18. Golddiamond Says:

    salam abanglong. suka baca posting ni. ini tandanya bisnes abanglong dah semakin membesar dan membesar. tahniah beb!

  19. aritu ada carik 1 assistant engineer for myself… i suruh my office gurl letak ayat “model look-alike are encourage to apply” kat iklan hehehehe…. dia tak letak sebab ingat i was joking muahahaha… better abanglong tambah ayat tu kat post no.4 iklan abanglong sbb takut kemudian hari kecewa (cam saya LOL)

  20. got job for me? i can be yuor advisor cum secretary… hehehe!

  21. Salam,

    Adik ipar aku kat Holland sebulan-dua lagi nak balik ke Malaysia…..aku dah suruh dia contact kau pasal vacancy tu….Dia memang minat bab2 elctronic and software ni.

  22. abang long boleh apply tak ??? utk saya ??

  23. nak apply jadi clerk, tapi sah2 tak layak sbb tak memenuhi syarat. tak sexy.

  24. hey i’m in for the clerk post….tapi maybe over qualifiied kot..mak long tak mare ke heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: