kawin dua ?

kat opis. pagi tadi nak smayang… tetiba tertengok stokin !

sock

errrr huhuhuhu….. napa leh silap neh. dan camana leh satu kelabu satu dark blue neh !!! (image from hp.. blurr)

apa makna yer ????

muahahahahahahahahahaha

40 Responses to “kawin dua ?”

  1. hahaha…apo saja la labuuu…pkai stokin smbil pejam mata ka boss…hahahah

  2. sib baik tak der lubang …..

  3. kelako nyer, harap2 tak de yg perasan…

  4. Ok la tu brooo..pelbagai variasi mengikut kesesuaian.. kedua2nya sama cantik, sama padan dengan kaki yang menyarung… Apa peduli orang kata kan?

  5. ni mesti abglong dok pikir psl 9juta tu la kot tu yg pki stokin pun nmpk corak &kaler $$$ je, spi tk prasan sbelah lain.
    P/s: tringat dulu ms kerja kat KUB.COM ada one chinese lady yg sexy melecun dr lif bgunan KUB, spila ke kaunter RHB KLCC pki kasut tinggi tali2 sebelah tumit 3inci warna gold, sebelah tutup jari warna hitam tumit 1 inci.. Ksian tgk org sume pdg senyum2 kat dia, tp dia tk perasan. Bila sy tegur, merah pdm muka dia patah balik ke yap kwan seng..
    Kesimpulannya, Org bz kira juta2 ni mmg ralit sket.

  6. huh..ni dekat2 nak nyanyuk ni bang long.. alzheimer..ekekkee..

  7. salam..tu bukan kawin dua…tu bagai langit dgn bumi…ahaha

  8. muahahahaa ..
    sabau jek laaa …
    😀

  9. blackout ke pg td dd?huhu

  10. amboi…
    hheheeheeh

    :p

  11. Ngigau disiang hari ke…?isy..isy..teruknya.Hari ni silap pakai stokin,esok silap pakai apa plk?Heheeee..

  12. ni mesti kes tak cukup tido semalam.. buat apa haaaa????

  13. fr – hehehe. itu yg musykil !

  14. pb – stokin berlobang tu biasa ajaaaa hehe.

  15. akuni – hi… ermmm rasanya tadek yg perasan kot. if my staffs perasan sure they all dah gelak guling guling and i kena kutuk kaw kaw punya hehehe

  16. azlanlin – hi … ermm itu lah. tapi sib baik tak der meeting wif clients !!

  17. julia – hehehe.. tu kes parah tu. tak perasan ker dia jalan tinggi rendah !!! hahahahaha

  18. putu – wakakakaka…. maybe kes suka sarung dalam gelap la…muahahahaha

  19. arsaili – hehehehe…. mana tau kot kot ada berkat dia! huhuhu

  20. lily –🙂 ngeh ngeh ngeh

  21. apa maknanya??? (ayat tersirat) muahahahaha

    all the best, jgn silap pakai spender kat luar udah…

  22. oh gosh!
    hahaha..

  23. kalau salah pakai spender kt luar mmg mslh besar tu..lg2 kalau t’pakai spender org lain.huahuahauhuahauhaaaaa…Masaaaaakkk.

  24. Tandanya pakai stukin dalam gelap?

  25. image dari hp – tak blurrr pong.. ekeke

  26. tipah ooo tipah, maner stoking abang .. ekeke

  27. riena – hehehe. tu yg pelik tu..camana leh lain tu

  28. nurul – hehehehehe

  29. kodok – stokin takpa agi; still can kautim. klu salah pakai satu kasut satu sandal!! harubiru miahaha

  30. neeza- tidur; biasalah. tedo kol 2 bangun kol 6 15.. cukup🙂

  31. osh – masih belum berhajat utk menjadi superman dgn pakai spender kat luar… muahahahaha… walaupun tanpa sepender memang lah super….muahahahahahahahahahahaha

  32. suw – hehehe..🙂

  33. kodok – terpakai spender orang lain tu mungkin okeh agi. tapi kalau orang lain punya tu G string ??? camano citor?

  34. Ehhhh lama tak datang blog abanglong ni… dah cantiklah… itu stokin telah berada di department yg silap… mana manager kat rumah nih… sib baik dia bahagian sembunyi sembunyi …kalau tak mestilah malu besar

  35. ahahahahahaha!

    sket punye laen ha kaler stokin..

    bole plak tetuka!

    :))

  36. mem – entah… itu yg musykil hehehe.

  37. en me – hehe… ni tipah tertipu neeh !

  38. Abang bear – salaaaammmm🙂 hehehehe. itu yg pelik tu; the bibik always macth the pair. tak tau ler….

  39. hummy- itu yang misteri nehhhh

  40. nak dpt rezeki kot.. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: