confirm

4 arnab 1 beruang

thank you

11 Responses to “confirm”

  1. congratsss utk ur son…

  2. salam..apa kah itu?

  3. tak faham nih… blur kejap..

  4. alhamdulillah ..congrats to ur boy abglong… ;]
    die dah claim hadiah nyer blom??

  5. alhamdulillah

    better than mine

  6. congratulation 2u& ur son. Sure bangga coz u guys nye hard work bhasil. My stepdoter dpt 5A, kira bbaloilah kut usaha mak dia quarantine dia tk blh jumpa her abah. &hubby pun proud essp wen she called all the way asking us 2 send her present (mp4&ps3) yday! Huhuhu! Kids nowadays la..

  7. waduuhhhhhhh….!!!pd mulenyeee…blur gakk gue…..tapi…salute gakkk..kat abg long..coz …..”berlapik” org tua2 kata…nk menyatakn yg tersurat dn tersirat…..errrmm…x perr…result mcm tu pun….PMR lakk..lepaihh nih…kasi skor…straight A’s…kekdg tu…kna gak bgi kejutan…lepas nih dieorg akn lebih berhati2….walaumcmane pun…tahniah kat ur son…coz die dh cube yg sebaik mungkin…mayb this time not rezeki die…try PMR….insya allah….

  8. wiwik~

    congrats utk anak abglong!

    mesti proud gile rase kan?

    tahniah tahniah!

  9. Alhamdulillah🙂

  10. to all – thanks atas well wishes and doa’s.

    as i told him; i dont really care berapa a,b,c,d ,e or even z yang dia dapat. apa yang penting to me is his effort and his usaha. itu yang matters and itu yang i nak tengok. all the a’s and b’s tu sumer tak der makna in real life actually. dapat 5E pun doesnt mean one day u will end up as tukang cuci tandas and that 5A also doesnt gurenti kasi u title dokter. apa yang penting… usaha🙂
    anyhow; thank you all…

    kopak..member claim SEW660i !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: