nostalgia telur

pak arnab dan mak arnab pegi pasar. membeli keperluan makanan.

pak arnab bawak telur grade B satu tray, di isi dalam plastik

mak arnab di belakang

tetiba tergelincir dan terjatuh

terduduk

dan plastik telur itu terhempas.

dan pak arnab terus berdiri dari crime scene; kontrol macho. mak arnab tanya ok ker tak

mak arnab ambil plastik- telur semua pecah yang; katanya

pak arnab berdiri tegak. dan berkata… eh tak pecah.telur mana boleh pecah

dan mak arnab ingin membantah tatkala melihat plastik itu

dan tetiba dia bulatkan mata

dan dush….. pak arnab kena tumbuk lagi.

terima kasih

10 Responses to “nostalgia telur”

  1. isy..isy..isy..mmg padan muka pak arnab tu kena “Dush”..hahahhaa

  2. kalau telur ayam pecah ..org yang pecah kena bayarkan..but kalau “telur” tu yg pecah…kena bayar hospital lak ….huhu

  3. nasib baik mak arnab tak “Dush” kat teloq pak arnab je… owh wait.. ada ‘kepentingan’… muahahahaha

  4. kalau telur pecah, mak arnab sure tak tidur malam..😉

  5. tak pun….mak arnab kena cari pak arnab baru laaaa.Huahuahuahuaaa.

  6. Mak Arnab ni comel lah😉

  7. kodok – hahahahahaha

  8. nash – uoxhhhchhh….. takmo ! muahahahahaha

  9. osh – uishhhh hang nehhhh….. hahahahaha

  10. neeza – hahahaha…. yo laaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: