times up !

one of the things that i enjoy is blog hopping. read about other bloggers wrote in their entries. those writings a amazing with superb tatabahasa and nice wordings… compared to my blog ni, macam langit ngan perut bumi hehehe.

the photos was amazing; each told different stories and different agenda. and there were blogs about foods… perghhh dalam gambar,air sirap pun nampak sedap giler hehehe. thats amaze me much.i envy with their skills in photography and editing… boleh ajar abanglong ????

there were blogs yg cerita about life, lawaks,seks pun ada and macam macam lagi lah.. and tru blogs also; i’ve known a lot of wonderful persons; though its still in cyber world, i knew you guys are great!!! thank you so much for your presence in my life…..

there were times that i stumble upon bloggers with great entries and many followers; but sayangnya he/she sudah tiada lagi kat dunia… ada a few times bila i leaved a comment on their entries then terbaca notes from someone mentioning that this particular blog owner dah passed away recently. ada satu blogger wanita from kelantan; her last entries were made just a day before she died in a tragic car accident…. moga Allah cucuri rahmat keatas rohnya.. alFatihah.

and those things make me wonders….

what if abanglong pendek umoq… well, first of all; i nak mintak bebanyak maap now la. kot kot ada tersalah tulis terkutuk ker or whatsoever la kan. kira kosong kosong okeh.kot kot ada tersinggung la kan. kalau ada hutang hutang tu; mintak halal lah yer..

itu satu; but how would you know if i’m already deep six feet below?? i’m not a celebrity or some big shots whose deaths would be widely published.  ??

any idea?

12 Responses to “times up !”

  1. Bagi username dan password kepada waris terdekatlah abang long.
    🙂

  2. neeza pun pernah terfikir gitu.. tapi rasanya sooner or later mesti ada yang bagi tahu tu… doa2 panjang umur lah ya abang long..🙂

  3. kalau dah ter”six feet under” tu….tak sama la ayatnye macam abanglong ni..kenei beno…hehe……….maap tumpang nyampok…lol

  4. Golddiamond Says:

    Sahabat, perenggan yang akhir tu so touching le… Insan datang dan pergi setiap hari dalam hidup, tapi tak semuanya mampu meninggalkan kesan dalam hati.

    Take care beb.

  5. buat surat wasiat dulu kot. 😀. salam kenal abanglong.. sy bloghop..

  6. Saya pun terfikir jugak macam tu…. especially kalau kwn dkt blog ni sumenye kawan maya jer, tak de kawan yang betul2, kita dah x de pun x siape yg tahu… hu hu hu…

  7. hmm..select ur close prend as contributor…🙂 terasa begitu series lak tetibe…

  8. No worry abanglong, kaklong kan ada. wasiatkan ler apa yg patut..
    Lagi pun Allah punya perancangan baik punyer!!…

  9. pB dah bagi username dan password pada member yang kerja satu pejabat ….

    suruh dia buat pengumuman

  10. hmmm ngapa entry abglong kali nih mcm… lain??? tatau lah lain tang mana… tang ending tuh kot😕

  11. saya pun selalu gak terpikir benda yg sama …harap2nya my siblings and few of my close friends yg setiap hari menjengah my blog will do the announcement .. nmpknya abg long kena ada gak family member or friends yg dikenali in real life to read ur blog, just in case..

  12. emmm… just tell your relatif and family member that you have a blog… ask them to leave a mssg if you are not around any more… hahaha! mcm mengharapakn ada yg pergi plak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: