blog hina Nabi

these few days heboh kisah ada blog yg menghina Nabi dan mempersendakan Islam. i dont have the chance to read that blog though.
heboh jugak pasal laporan polis tu and lapuran polis ni dibuat oleh a few pihak. bagus la tu, perihatin. cuma; harap harap takde pihak yang saja nak menumpang publisiti dalam each issue kat mesia ni… ada rite!! pantang ada issue jer; mamat ni cakap gini,mamat tu cakap gitu and bla bla bla bla…
pastu diam!
hampehhh
balik to the issue; pelik gak apasal tadek komen dari pihak bertanggungjawab ?? sonyaaap jer.
walhal, kes blog blog ni kan sensitip ari tu!!! takkan amek masa lima bulan nak trace IP ? takkan amek masa lama nak check sender ??
sila jawab wahai yang berwajib!

9 Responses to “blog hina Nabi”

  1. bila blog hentam keraj@an je diorang hambuttt.. blog yang cenggitu, diorang tak kisah pun.. entah2.. ada yang bersekongkol tu.. takut sensitiviti agama la kunun… podacittttt!!

  2. dema tengah sibuk kempen la abg longggg…….

  3. teknologi aje yg canggh tp tak dipergunakan sebaiknya..

  4. Belom reda panas dah muncul blog baru.

    http://adibahahmed.blogspot.com

    Jom flag blog ini pula…

    Short Talk

  5. abang long tahu ke ape blog tuh nya url ????
    anyway .. selamat tahun baru !🙂

  6. sy pun cari gak blog tu, msih dlm siasatan kot… klu bab sentuh bab agama Islam ni tak sensitif sangat shgga bw kontrov & demo tu yg diorg diam je…demokrasi!

  7. emmmm… no comment! chek demam ari ni… uhuk, uhuk…

  8. mana ada 5 bulan che’… 5 hari je kot… dah setel semua

  9. 1 lagi, report polis saja tak solve prob kat cyber world nie.. kena report MCMC dan cybersecurity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: