itik expired

i have one Digi prepaid number which i’ve used for a quite sometimes. my official hp number for business is from Celcom while the Digi number is mainly for my personal friends. (personal friends ni tak sama macam personal friend seorang bekas menteri itu ya !!!)

Being more popular with recent itik adverts and strong marketing strategy; this telco line is getting a bigger slice of the pie. I kid you not; this digi is very famous with the indonesians kat sini. kalau tak caya; cuba check !

So; bila nak g reload kat kedai belakang rumah; digi selalu habis.

And then i just use the digi number utk recieve calls jer la. i tak perasan the warning sms about the expiry date tu. and the number wasnt top up for quite sometimes though the remaining balance dalam tu was about RM30++

just that day i on the phone; the message on the screen – unregistered sim card

a quick check with my orang kuning friend confirms that my line dah kena terminate

dah tak boleh diselamatkan

dah kabushhhhhh

cant use that number anymore!

all the balance dimakan oleh digi

kennot do anything anymore

ayyoo !

moral of story –

  • sila jangan abaikan mesej amaran mereka
  • make sure u aktif kan line
  • maxima depa bagi is 3 month – pastu hi hi bye bye

so; to those who still simpan my 016 267 244X numbers tu.. dengan sedeynya abanglong mintak delete. mail me your numbers and i’ll give u my new number.

8 Responses to “itik expired”

  1. Golddiamond Says:

    Salam abanglong… unit trust guna 016 gak, kan.. ari tu tengok kat penyata yg dikirim..

  2. keciannnn…. quek! quek!

  3. abg long..jgn lupa email kat putu tau.. atau leave message kat chat box ym jek..

  4. haha…kelakar..
    susah jugak bila dah ada dua number kan, nak maintain.
    dulu pakai dua number gak, satu celcom, satu hotlink. tapi satu hilang kena curi. tetiba rasa relieve sebab tinggal satu je phone. gila betul. tak sedih pun fon kena curi.😛

  5. abanglong Says:

    gold – yup. nanti kena inform bank neh

  6. abanglong Says:

    farzilah – huhuhuhu nasib badaaan

  7. abanglong Says:

    putu – will do

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: