honda city nasi lemak paru

maklong nak nasi lemak for breakfast.

i lom mandi so she said she pegi beli.

took her car.

ada satu brader bawak van yang jual nasi lemak. sedap.

the kids asked for roti canai and the abang nak roti tampal. i mintak lontong… ada tengok satu blog, tergoda plak!!hehehe

i dok tukar diapers the little one bila the phone rang

her distress voice… yang, kunci kereta sangkut, takleh pusing.

i said okeh; 5 mins i sampai. belum sempat aku turun.. its her calls again

gigles…. hehehe dah okeh dah

aku heran..but i said, okeh.

over breakfast she cerita.

park sebelah kiri van brader tu. beli nasi lemak and lontong.

then she went to kedai mamak seberang jalan.

order roti.

lepas bayar roti.. dia terus masuk kereta nak start tapi tak boleh sbb kunci stuck.

she called me. masa called dia tengok kat dashboard..

aik.. apasal ada hello kitty . . . .

dia masuk keta orang lain yang park depan kedai mamak

owner dok beli paper tak lock the car

nasib baik neighbour!!

same car;same model same color . . .

neighbour merah padam tahan gelak ! huhuhu

dia gelak neighbour gelak.

muahahahahahahahaha thats her.

wonderful wife…though sometimes mmg clumsy

hahahaha

11 Responses to “honda city nasi lemak paru”

  1. kahkahkahhh!!! berair-air mata neeza gelak.. haaha!!! sabar ajelah maklong.. kalau neeza jadi dia kan.. neeza mesti tunduk kepala.. sampai neighbor tu datang.. then tukar kunci.. and cakap, boleh tak I drive kereta you sampai rumah heheee… sebab malu punya pasal.. hehee..

  2. hehehehe.. ralat yang jarang-jarang berlaku.. :p

  3. hahahahahahahahaha…leh la plak mcm tu….nsb baik kenal….

  4. serinditrimba Says:

    Bila tak ada mesti rindu kan???

    he heh e

  5. Wpun mak yam tak kenal abglong ngan maklong, tp boleh tak nak gelak jugak, sbb benda ni penah terjadi kat pak yam, siap ada org kat sebelah seat driver tu menjerit tgk laki dia dah menjelma jadi org lain, hehe

  6. hehhee apa nk buat abglong.. agaknya sume golongan ‘wonderful wife’ ni pnah mgalami nasib yg sama kut.. Btw.. Ur mak long sgt kiut&tabah hatinya :p
    P/s: penah gak jadi mcm tu.. Bkn sekali, tp bkali2 taw..😉 &slalunya bantai menangis tresak2 kat situ jugak sbb malu wen owner keta tu gelakkan.. Sib baik hubby dtg pujuk :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: