dari sinar mata

a distance relative came for a family visit cum dinner.
dah lama they all tak datang
the wife tegur maklong..
wah..makin kurus sekarang !
sengih she was
menu was tomyam wif ikan bakar.
sambal kicap and air asam.. oso sotong goreng tepung
and ayam for the kids.
sedap
lepas makan
ada coffe and kopok goreng
dengan collek
..layanan mesra tip top utk tetamu.
lepas salam salam masa mereka nak balik
abanglong nak lock gate
tetiba dush
tumbuk kat bahu.
you tak perasan pun i dah kurus yer!!!!
adeh….
hahahahahaha
.
.
.
.
.
.
nota kaki – tomyam maklong mmg superb! siyes.

8 Responses to “dari sinar mata”

  1. Minta resepi dari Mak Lang, boleh ?

    serius nie …..

    • pB – akan diusahakan. tapi harap sabar kalau resepi itu berbunyi letak garam secukup rasa,potong lengkuas agak agak cukup dan sebagainya. pernah mintak resipi dulu, dia cakap..manada resipi, campak campak jer.

  2. wah, tomyam!!
    fevret!
    bole la pasne saya datang bertandang..
    huhuhuhu :p

  3. hahahaha aduhaiii mmg sokmo gitu..orang yg dekat2 ngan kita mmg tak pasan pon…org lain yg nampak hehehe mmg itu lumrah laaa abg long hehehe

  4. Tak nak resepi tom yam tapi nak resepi kurus… heheheh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: