patah

chairmy executive high back chair

patah semalam

kenapa patah ?

tidak melibatkan sebarang aktiviti 18sx

nut dia punya bolt ni dah sampai ajal

law of fizik pun mmg dah explain

this phenomena

hardened shaft will crack under certain stress….

but no worries… small matter only. me can fix

..

.

.

hardened shaft will crack under  certain stress eh!!!! now that must take seriously !

4 Responses to “patah”

  1. Tak nak komen entry nie.
    Nak komen pasal entry telur tu.

    Gapo hok abe long tulih tu memae betul.
    Dulu , kalu nok makae roti cana telur , telur bowok dari rumoh.
    Cfm bersih sebab kito basoh doh dulu.
    Lonni , nok makae roti canai telur ada sikit was was.

    Sor lagi , kalau gie kedai tomyam.
    Ingat lagi , bowok ayae enxtra.
    Mitok tukae masok tu campur sekali dengae hok kito order.

    Tok tahu lar , lonni buleh lagi kor buat lagu tu.

    pB sokmo buat kat Restoran Syam kat Jalae Bayam tu.

    • abanglong Says:

      pB – agak agakla… klu pegi mamak… boss roti telur dua… pakai saya punya telor !… boleh diterima mereka ka!!! hehehe

  2. abanglong!
    gi jogging cepat!!
    hahahahhahahaaha😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: