wireless love

telephatic connection !

she said i baru jer nak call u… – a reply masa kita call dia !

balik kerja, tetiba tengok limau… terus beli. sampai rumah she said… memang dia teringin nak makan limau ari ni.

dalam kereta..nak gi makan. jom, kita g makan mee bandung.. and she smiled, dia pun nak ajak gi mee bandung gak.

masa YM, you type almost identical lines at the same time ?

baju… sama warna tanpa dirancang !

before tidur, terasa nak makan nasi lemak… and you wake up to the sweet aroma of nasi lemak the next morning ?

and bermacam macam lagi…

pernah tak mengalami situasi macamni with your loved ones ???

pelik tetapi benar kan !

8 Responses to “wireless love”

  1. hazelsyd Says:

    yeap..pelik tetapi benar!

  2. haha. selalu. dengan kawan baik pun selalu macam tu.🙂
    tapi kalau dengan orang tersayang, memang sweet.

  3. pernah.. what a coincidence…

  4. selalu sangat… especially time bercakap.. keluar words yang sama dari mulut kami at the same time.. then mula lah kami cakap “eleh! tiru orang..” hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: