amal jariah

lepak wif members at mamak till almost 10. b4 that dah call incek isteri; kanda nak huha huha wif gangs. she pesan neskepe ais
lokasi – petronas station toll ldp…
masuk kedai – bang, pam 3. rm50. hulur kad mesra.. bmw bmw bmw…
use cash. don have duit plastik
.
.
.
unlock keta
start engine
tukar cd – pasang mp3- ratus ratus lagu
jalan
.
.
.
lepas toll – tepuk dahi
lhorrr aku TAK isi minyak !.
.
.
.
i miss u !

25 Responses to “amal jariah”

  1. hazelsyd Says:

    hahahahaha adoiiii…tu laa dok ingat bmw ajer hehehehe

  2. dah tua lah tu bang… :-))

  3. Hahahaha…satu dlm sejuta, makin kaya la petronas kalau ada sejuta mcm abglong ni

  4. hehehe..
    camane boleh lupa?
    Nie mesti cashier girl tu cantik kan?

  5. Samapi begitu sekali

  6. hahahha…awat laaa…berangan lebey kotttt

  7. hehehhe..tulah..byk sangat berangan…

  8. hihihihi,
    rm50 kalao huha-huha kat mamak da kenyang da..

  9. hahahahah!!!!

  10. ala takde rezeki…
    sabar la…😉

  11. Gajah Kontot Says:

    mmm.. mcm penah aku tgk similar story mcm nih.. critanya minah ni dah bayor duit kat cashier tu.. pastu dah masukkan nozzle pam minyak & lockkan nozzle tu ( so that minyak tu continuos flowing la kan).. alih2 dia pi masuk keta and masuk the gear and jalan terus.. bersepah minyak tu atas lantai skjab.. nasib baik nozzle tu auto stop.. peringatan utk seme: jgn buat keje bangang mcm nih..!!

  12. mikyail ~ the silent blog reader Says:

    hahaha..
    abglong ni dok pikir apa nih sampai leh tlupa..
    RM50 of fuel tu leh pergi jaaaaaaaaaauuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh..

  13. HAHAHAHAHAHAHA!

    igt bmw trussss lupe isi minyak kete sendri!

    daulat namenye! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: