hantu

called the number
within 10 minutes they arrived
simple explaination
we give you 2K. in ten days you pay us rm2.5K
else u just pay rm500 per 10 days untill the full 2K is settled.
.
.
.
cheh..
.
.
.

a brief moments with those called alongs !
just a reminder to self and to all – dont ever get involved!!

kami bukan nak tolong..kami memang along

12 Responses to “hantu”

  1. saspen jer.. ingat abglong nak cerita hantu td😀

  2. neeza tak faham concept kedua tu.. bayar 500 dalam masa 10 days? sampai complete 2000? okaylah tu kan.. ke neeza yang kureng cerdik?

    • abanglong Says:

      neeza – yang kedua tu maksud dia bunga. setiap 10 hari kena rm500. maknanya, kalau si peminjam tu amek masa 60 hari utk jelaskan that rm2000; total dia kena bayar is rm5000.
      itu baru charge yang nyata.. sure mereka akan kenakan hidden charge lagi tu. itu ler yang buat hutang tak abis abis tu!

  3. ini memang menakutkan. huhu.
    harap dijauhkan.

    • abanglong Says:

      aishah – tapi kadang kadang, terpaksa jumpa mereka dek kerana karenah birokrasi dah bodohkrasi pihak pihak yang berwajib

  4. Gajah Kontot Says:

    hahaha.. bijak.. bijak.. I think u should start doing this kind of business.. name pon dah along dah…

  5. xde pn..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: