aku tertekan

pagi tadi; having breakfast with a beautiful unit trust client. she had some problems understanding the statements issued to her by the institution.
meeting is done in one of the mamaks in puchong.
i ordered telur separuh masak 2 biji.the usual stuff i had for breakfast…
but it took ages for the mamak to serve it.
tapi camana aku nak tanya mamak tu?
in front of the beautiful sweet innocent lady
.
mamak ! saya punya telur mana ?
mamak saya belum dapat awak punya telur ?
.
.
haishhhhh !!!!
sib baik dia hantar walaupun teh tarik itu dah nak habis.

.
..

..

sib baik aku tak tanya awek itu…awak nak rasa telur saya ?

17 Responses to “aku tertekan”

  1. Gajah Kontot Says:

    the first part.. mr. mamak should answer with ” deii.. u punya telor satu ka dua??”.. then the 2nd part.. the sexy lady should say ” takpe la bang.. saya tak makan telor..”…. mmmm rosak.. rosak…

  2. hazelsyd Says:

    hahahahaha

    tanya la..”mamak, itu telur belum siap ka?”..haaa general sket kan hahahah

  3. mikyail ~ the silent blog reader Says:

    hahaha..
    agak2nya apa that girl akan jawab if u ask her “awak nak rasa telur saya?”

  4. mamak.. telur ayam separuh masak saya dah siap ke belum… in FULL..

  5. mamak.. telur ayam separuh masak saya dah siap ke belum???… in FULL..

  6. “encik… 2 biji telor tu cukup ke?”
    “yang kat dalam ke kat luar?”

    hahahah!!!!

  7. dush dush dd.ape lah

  8. HAHAHAHAHA!

    mau kne simbah teh tarek kalo banglong tanye gtu! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: