sabtu…

driving.

balik from utara. she called me; yang kat mana. i said. dah dekat toll ni.10 mins

she said; okeh. n she hung up… typical her la.

sampai umah.

tengok ada  hot cappucino kat meja… uiks !!…

tengok dining table.. ada tomyam,sotong tepung,ada udang cili.. ada ikan goreng, ada sambal,ada ulam…

uiks…

aku  kerut dahi….

hermmmmmmmmm………..

pernah baca article kat majalah – isteri kalau nak berleter aka membebel kat suami..make sure dia rehat and kenyang kenyang dulu….

cappuccino… superb dinner…

hermmmm…..

pikir japs… confirm, tadek buat salah !

hahaha

naik atas… mama mandi kata arnab sulung.

mandi kat bilik air tengah..tadek water heater.

isyak…

Ku Tina nak datang… kata maklong..

oooo patutlaaa lauk meriah sakan.

selamaaaat !!! hahahaha

ehhh cepat u smayang isyak… i cakap.

tak.. i takleh smayang.

adeh……..

.

.

.

Ku Tina –  tengku tina.. kakak maklong.

6 Responses to “sabtu…”

  1. salam.abanglong

    biasanya wife ni memang gitu..kalau husband outstation atau balik lambat, mesti call bila nak sampai sebab nak make sure makanan/minuman panas yang terhidang…

    ker ker ker….lampu merah menyala! kenalah tunggu hijau dulu :p

    • abanglong Says:

      OD – ermmmm… maybe la. but normally once i sampai baru i mintak if nak minum anythin. itu pun biasanya siti bibik yg buat kalau she ada benda lain nak buat

  2. abanglong pike ape tu abanglong?
    hihihihihihi.. :p

  3. neeza kalau nak marah, takde masa nak masak sedap-sedap.. hati hangat.. mana ada mood nak masak.. huhuuu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: