first times

lakaran sejarah idop abamlom

-anak sulong dari bapak yang juga sulong; atok juga sulong dan begitu juga moyang yang sulong.. akan tetapi abanglong tidak bernama sulong yer.

first skolah – masa umor 6 tahun, ikut datin bonda pg skolah dia.  dulu manada tadika. mungkin kalau dulu g tadika, now dah jadi propesor !

first bike – basikal chopper. dulu sangatlah glemer. sebelum di nodai oleh generasi bmx itew. hadiah 5A masa penilaian darjah 5. wehhh dulu satu skolah sorang dua jer dapat 5A tau. satu tepukan utk bamlom…. muahahaha

first bike ada enjin – adiah ayahanda masa dok uni.. kaler merah. tidak merempit !

first kiss – best! ingat sampai la ni… siapa dia ??? rahsiaaa.

first love – yang monyet monyet tu tak kira. real one was at the age of 16/17 hehe. sayang lagi tau!

first kid –  after 1 yr kawin. first time kena buat susu botol… gua tanya wife; kena letak gula tak ni!!!! terus kena tengking !!! muahahaha. mana aku tau; biasa buat air kena letak gula kan ! kan !

first car – proton saga yg amat glemer. duit sendiri hasil jualan kecil kecilan masa jadi student🙂

first blowjob – keja wif one multinational company. engineer wa cakap lu. tapi incek ibu bila orang kampung atau kawan kawan dia tanya, anak sulong kerja apa..dia cakap keja kilang jerrr…. duh !! ada anak sorang  kawan dia dulu lawa giler tau!!!

first paycheck – rm2450 rasanya. wif OT. kayo kejap muahahahaha.

first oversea trip – spore. kira oversea la kan!

first wife – hehehe..should i elaborate more ?

first aid kit – tak masuk list okeh.

8 Responses to “first times”

  1. waaa.. masih sayang kat dia ye.. caya lahhh

  2. first time saya singgah blog abg long nih, january thn nih kalau tak silap..*ok ok terkuor topik nyebok nyampok! hahaha*

  3. abamlom ne.. maken dot dot dot la sejak first time saye jumpe blog abamlom ne.. adeyhh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: