selipar jepun

ada orang tu nak diet. malam takmo makan. just nak munch beskut saja. tapi according to the friend,mesti fibre cukup. so orang tu beli ini….

jacob

orang ini try makan orang itu punya beskut sekeping

giler tak sedap

rasa macam selipar jepun celup tepong jer

atau mungkin, kotak kotak  kaler coklat tu dia press n potong2, masuk tin then jual

adeh… jangan saman orang ini yakob yer.

orang ini cakap ajer…

.

.

.

.

orang ini goreng nasi..letak banyak haiwan

orang itu makan..siap tambah.

huhuhu

.

.

.

dah abis citer ari ni.

14 Responses to “selipar jepun”

  1. missjat pun selalu mcm ni
    diet yangyuk!huhuhu

  2. akhirnya….org tu tak jadilah diet yek? hehehe…

  3. makan.. makan.. makan..
    asyik makan aje..

  4. cicah dengan teh o la bang long
    baru sedap !!🙂

  5. hehehehe..semangat kena ada untuk diet ni…biarla makan nasi berulamkan haiwan pun…semangat tetap semangat..

  6. kalau cicah kopi o hitam musti powessss…

  7. orang ini..orang ini..

    kesian orang itu… tak kasi can..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: