guessing game

food

lunch

we had 2 huge ikan selar bakar

2 nasi

a bowl of adik bongsu oyster hehehe (cant recall the name ! siyesss)

some tempe

two fruit juice.

.

.

.

how much u think ????

.

.

.

jawapan betul akan menerima jemputan makan bersama abanglong.

terms and condition applies.🙂

47 Responses to “guessing game”

  1. den nak teke…
    den teke rm21.40
    hahahaha

  2. abg long ta nak teka tapi nak tanya…

    boleh buat system utk vendor saya tak ???
    untuk leak test system
    vendor kat batang kali
    saya- kat shah alam

    tolong contact (no deleted) talk with en asmawi P.I.C handle project on technical site.

    TQ…

  3. black jes Says:

    adik bongsu oyster tu namanya Lala

    • abanglong Says:

      putu – teeettt… wrong.cuba lagi🙂 siap ada ++ tuuuu hahahahahaha. service charge n sales tax ekkk ???

  4. RM18.00++

    kannn?

  5. RM14 .. btoi?

    menatang tu lala la…

  6. RM13.50

  7. hahahaha ramai nyer nak cuba naseb kekekek tp yg taktahan tu terms and condition applies yg abg long sorang jer tahu hahahah

  8. RM17.80…kalau betoi nak makan abang sulong oyster..hehe

  9. black jes Says:

    Emmm…
    RM 12.70

  10. eDgarAdam Says:

    nak teke gak…ermm..rasanye dlm rm29/=

  11. ikan sekor rm4, 2×4=8
    nasik rm0.80, 2×0.8=1.6
    air rm2, 2×2=4
    lala semangkuk rm2, 1×2=2
    tempe sikit =rm0.50
    .
    total, 8+1.6+4+2+0.5= rm16.10
    .
    atau rm16 je, atau abanglong dah kenal dengan tuan kedai pastu dapat rm15, takpon abanglong tetibe baek hati bagi rm50 pastu blah sebab tak ingat change.. susah la soklan ne abanglong.. hint takde ke??

  12. sme nye bih kurang 10 hengget..

    tunaiiiii~

    kalo salah pon x kire..

    abglong ttp kne banje mkn! :))

  13. waaaa!

    nak kensel jwpn kat atas!

    mesti 30++!

    hikhik!

  14. acik oren Says:

    10.50

    • abanglong Says:

      pB -45 rial…hehehe mahal tu.
      kedai kat serdang jer. boleh ajak incek asben dan kanak kanak g makan.
      tokey dia pasir mas punya orang.

  15. free sebab abg long tak yah bayar.
    Ada orang belanja makannnnn

  16. ape semua jawapan salah ni?

    takkan free kot?

  17. aiseh menn..ade yg jawab dah betul tuh…makan free le nampaknyer…

  18. sedapnya tengok
    dah lama tak makan lala

    • abanglong Says:

      lily – hehehehe…. jom.bawak cik abam sayang skali.

      to all readers – cik or rather puan lily ni inai masih merah dijari🙂 slamat pengantin baru okehhhh.

      catch her at http://www.lensalily.com
      banyak citer makan makan

  19. ah.. *nak jugak makan free..*
    *turn around*

  20. acik oren Says:

    dah check kat email nan adoo punnn
    huhu
    sila email kan hadiah saya di acik_oren@yahoo.com
    hahahah
    cepat cepat tak sabo nak makan ni
    lalalalal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: