doktor ulau

terbaca paper
2 doktor wad kecemasan HKL kena tangkap oleh pak menteri kesihatan
masa tu those two dok baca paper n dok wat keja sendiri
walhal kat luar ada 20 patient- kecemasan nyer patient

-pak menteri tu nak g visit patient yg driver dia langgar

tengok2 still dok menunggu and tak di panggil2

so dia bukak bilik doktor tu

terkantoi la 2 doktor tu…

kesian pulak

mati ler kena screw ngan boss depa
.
.
.
hehehehe
alaaa… biasala kan
wad kecemasan, kalau tak tunggu 2 jam bukan kecemasan namanya.

.

.

as a human being..

mungkin those two nak rehat for few minutes

dah layan many many patients for that day

tengah lepak pak menteri masuk

hehehehe

,

bad luck !

.

.

.

– abanglong pernah marah sorang doktor sbb dia malas makan ubat🙂

4 Responses to “doktor ulau”

  1. sib baik masa kena tangkap tu , depa tu dok baca suratkabor

    kalau dok beromen , tak ker lagi haruuuuuuuuu

  2. salam bang long, bukan menteri kesihatan tuh..saravanan ni Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan…. doc yg bagai nak rak kerja siang malam tade la plak dia org tertangkap…ahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: