my ferrari comes in a box

its shell punya offer

actually ada citer sebalik tu. smalam, nak g bukit..bawak my bmw biru tu. stop kat stesen minyak, available is shell (since dah boikot petronas..muahahahaha) isi rm20. tapi masa bayar tu tanya cashier about the ferrari tu.

she said, kena isi rm40 baru boleh purchase the car for rm9.80 (or rm 8.90..not sure) i said okay n bagi dia rm20 for my minyak.

then pegi isi.

but the pump doesnt stop at rm20.

it goes on till rm40. lhorrr… mesti cashier tu key in rm40 tu. sedangkan i paid her rm20 jer.

i could just drove off rite!

but instead i masuk balik n jumpa her. mentioned that she salah punch n minyak kuar rm40 instead of rm20. she then tengok kat her pc/cash machine tu and angguk angguk. yer la bang..saya salah punch. nasib baik  abang tak blah..

yeap… its her one day salary kot. for sure dia kena ganti if the cash short bila kira later.

then i paid her the balance.

ambik lah satu ferrari tu dik…

.

.

ferrari1

n my ferrari comes in the box.

 

bmw biru – well its not originated from Bayerische Motoren Werke.  my old proton saga ;blue colored.its very old (the aircon pun dah tak function) used to carry heavy loads to deliver to my customers. shortform for Banyak Makan Wang punya kereta….🙂

6 Responses to “my ferrari comes in a box”

  1. aiseh men…cun kete baru…siap boleh simpan lam umah yer…

  2. well well,
    think at the bright side,
    u now have a brand new ferrari kan?
    boleh bagi the li’l arnabs maen..
    hehehe😄
    oh! 2 thumbs up for being honest! V..(^_^)..V

  3. haahhahahah… best tuh abg long… Banyak Makan Wang…

    peh nih saya nak beli BMW gak ah … boleh tukar dapat rebet rm5k..uhuhu

    • abanglong Says:

      zanaz – hehehe…. dulu dia bukan BMW… tapi dah tua tua akhir zaman ni, jadi bmw plak…. muahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: