matematik

RM 46 483.00

ONE DAY = RM 127.35

ONE HOUR = RM 5.31

.

.

.

.

JUST FOR THE ROAD TAX

OF THIS CAR !

rtax .

.

.

🙂

abanglong jakun..tak pernah tengok roadtax keta mahal cam gini !!!

plate number =1 tu paham paham jer la

14 Responses to “matematik”

  1. whatta fish?! banyak tol jumlahnye..
    wait, is it yours abanglong?
    if true, treat me lunch/dinner,
    else nevermind..
    hehehehe :p

    • abanglong Says:

      khairie – lorrrrr… tak mampu lerrr nak pakai keta cam gitu…. (but doakan moga satu hari abanglong mampu yer…. )

  2. abg long.saya pun pernah tgk mcm tu jugak..mula2 tgk nisan fairlady rm6500++.dkt bb plaza..lepas tu pegi dkt somewhere condo kat ampang..bmw 7 series .rm47000++.terkejut beruk..

    • abanglong Says:

      naja – tu la kan…. but to them; duit tu daaah terlampau banyak…47k tu mungkin macam 5 hinggit jer bagi mereka.

  3. kalau lah duit di bahagi-bahagi kat umah anak yatim ke … atau tabung oghang susah … atau tabung org perlu medical operation .. mesti takde ramai yg kena masuk paper buat rayuan .. tapi .. depa nih pun agaknyer dah bersedekah 15 x ganda jumlah road tax tuh .. so no problem lah kan ..😀

  4. serindit rimba Says:

    Er…

    Boleh beli beberapa biji keter macam yang kita pakai sekarang. Hu hu.. nak bayar roadtax keter kita pun kekadang rasa nak nangis… ini pulak 46k..

  5. missjat Says:

    ermmmm missjat naik ikan jer pi kerja tu pun kadang2 selalu tu naik ketapi yg penuh sokmo time peak hours adush…

  6. acik oren Says:

    aiiyooo mahal nyer
    sib baik incik kodok saya murah jer road tax
    tu pun tersedak gak laa tiap kali mau membayo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: