selesema babi

for two days straight i was at a giant electronic company.

masa nak register kat pondok pengawal..

one of the security, a vangla who cant speak neither malay nor english  – mungkin dia boleh cakap japanese kot.. thats y the company hire him.  came towards me and tunjuk tunjuk forehead.

so what… dahi aku luas. aku genius maaah

muahaha

rupa rupanya.. dia nak check temperature

with a pistol like camera/probe

tembak kat dahi and dapat temperature reading.

first day my temp was 36 and second was 37

and they made me fill some forms.. nama, ic, temperature,country visited and bla bla.

asked the guard inside

bang kalau temperature lebih camana…

tak leh masuk kilang cik….

.

.

.

i donno

for me; its good preventive measures but dont go overboard la…

.

2 Responses to “selesema babi”

  1. rasanya alat utk amik temperature tuh sama dgn yg diguna kat airport Miri hari tuh kot…hehhehe..
    sure vangla tuh bangga gila kan dpt keje cam tuh..ye lah..compare to kawan2 dia yg keje membanting tulang kat kilang perabot….kat ladang2…
    hehhe..sure kembang idong gila bangla tuh..keje best le katakan…hehehhe

    • abanglong Says:

      catz – haha… kalau kat airport amik body temp utk check demam, boleh diterima akal la jugak… ini main entrance kilang. pastu udah ler parking jauh nun disana… jalan tengah panas lak tu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: