anak aku memang jujur

pegi rumah sedara jauh..
depa hidang mee hoon goreng.
………………. yang sangat tak sedap.. siyes !!!
.
.
ella makan slow slow jerr
.
and the tuan rumah tanya dengan nada yang ceria.
.
.
.
kenapa ni ella sloww jer makan. tak sedap ker acik ina masak mee ??
.
without a glitch ella jawab.
ah ah…memang tak sedap.
.
.
wo ho ho… berubah muka itu acik ina

26 Responses to “anak aku memang jujur”

  1. HAHAHAHHAHAAHA!

    adei.. mesti dlm hati tuan umah tu tebakar! :))

  2. kah..kah..! sabor je lah..

    budak2 kecik ni..mana le reti menipu… ape yg dia rasa..tu le yg dia cakap..

  3. Hahha…
    kalau sayer jadi acik ina sure la…
    geramm jer …

  4. opps.. an honest person is always a child..
    muahahahahahahaha😄

  5. mesti betul2 tak sedap tu..len kali hidang le megi.. mesti sedap

  6. abglong
    kids say the darnest thing..i loike ;]

  7. acik oren Says:

    pandai ella pajilla menjawab
    kompem dapat 100 percent
    hahaha

    • abanglong Says:

      oren – kalau acik oren masak, sila ajak kami makan… baru betul2 tau sedap tak sedap, muahahahahaha

  8. missjat Says:

    huhuhuhu
    ikhlas tp jauh….jujur tp…..
    true color …lg bagus kn

  9. huhuhuh direct shot…. tak yah selindung tuh

  10. kakakakakaka .. adoi .. abanglong .. idea2.. apa kata abanglong buat siri bual2 ngan ella .. tapi tangkap suara digital audio ella pajilla .. boleh kami dengar .. tanya soalan power2 .. sure best dpt dengar suara kiut miut dia .. heheeh .. lepas tuh .. apa kata kawan2 blogger .. jwpan ella pajilla paling power honest brutal .. kita bagi hadiah ngomela power transformer kat dia .. hehehe …

  11. kanak-kanak memang jujurr. kihkihkih…tergelak baca entry ni.
    Kalau saya, if rasa masakan saya kurang sedap…direct je saya ckp..
    ‘sorri ye..aku masak tak sedap..hehehhe”..
    if tamu ckp sedap…tak kiralah jaga hati ke.,.atau di tekak dia rasa sedap ke..rasa lega…hehehhhe.. tapi..awal2 ngaku x sedap..kekekke

  12. kuikuikui… ‘soal rasa, memang tk boleh tipu – iklan mee sedap!’😀

  13. contaminatedcookies Says:

    hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: