siti… i hate u

gangguan cik siti di kilang….

letak perangkap.. umpan abis,penyagak lari

ada cadangan ?

tikus.

.

pic credit to flickr

12 Responses to “siti… i hate u”

  1. letak daun pandan atau daun durian belanda…mengelakkan cik siti dari datang lagi…hehehe

  2. Abanglong letak umpan apa? dulu saya pernah try umpan kelapa bakar…cuba lah mana tau berjaya kan bleh panggang itu kak ti…

    Kalau dah pakai tapi tak berjaya jugak….kena tipon datuk siti mungkin dia ada idea kot….

    PS: Dah lama follow ini blog tapi ni first time kasik komen…apapun abanglong you rock!!!! dok mantin erk?

  3. Ada satu serbuk berwarna kelabu seringgit sepeket kalo tka salah ade je jual kat kedai2 runcit biasa. Gaulkan serbuk tu dengan ikan masin ke ikang goreng ke..belacan ke..kompem mati kejung cik ti..

    Abe lom ni terkena badi entry saya yang lepas kot pasal cik ti jugeks..Lariksss cik ti sudah mula mengganas..

  4. heh heh heh, comel jer cik siti tu, ada t-shirt superman gitu

  5. abanglong buat satu rumah kecik kat luar kilang.. tiap-tiap bagi letak cheese satu pinggan.. tengahari letak lagi.. malam letak lagi.. mesti dia tak masuk kilang dah.. huhuuuu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: