harga minyak akan naik lagi

kalau tanker minyak pun isi minyak buat stock !

mob2

hehe….

2 Responses to “harga minyak akan naik lagi”

  1. terkezutttt.. ingat kan betul tadi. dah la orang nak balik ni.. bercintanya bila fikir nak isi minyak dengan banyak RM.. kat sini best.. isi minyak selalu FULL je.. tapi kalau isi FULL amount kat sini di malaysia, mesti bangla isi minyak tu ketawa golek2..😀

    • abanglong Says:

      neeza – vangla now dah tadek kat pam minyak… sudah tadek tanya merah ka ijau ka…
      sumer dah self service.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: