kuali-ed

the kids share their pocket money to belanja me makan yesterday. i was touched as all of them contribute setakat termampu. the youngest hijacked her mums for rm1, the ella comes with 40 cents and the abang n kakak korek their tabung.

they told me – cakap jer papa nak makan apa; kami belanja. well… upon seeing their ‘harta’ i said takpa; lets walk to kedai belakang umah.

kuali

first time masuk the keday. just order mee hon wif neskepe ice. they belanja me.

they order chicken chop,fish n chips,nasi goreng amerika and such – papaaaa gak bayar hehe. ella siap nak banana split lagi.

wah.. the mee comes in kuali🙂 muahahaha. klu maklong hidang dalam kuali kat umah; konfirm kuali tu jadi topi ngeh ngeh ngeh

– auto publish entry – i’m off to JB again. family matters.

12 Responses to “kuali-ed”

  1. so sweet…

    mak aii…besonyer kuali tu

    dah lama tak mengomen kat sini…hehehe

  2. huhuhu.. those arnabs are very cute!
    bergabung tenaga nak blanja papa arnab..
    touching moment eh? huhuhu :p
    plus the konsep kuali tu memang in ar! lol😄

  3. saya pernah terpikir kalau hidang mi goreng dlm kuali kat mak mentua (makan berkonsep la ni) apa org tua tu pikir agaknya, hehe. your kids are so sweet…

  4. serinditrimba Says:

    kita kalau adik kita makan dalam kuali haruslah kena bebel tau..!

  5. alala..comeynyer budak2 tuh..
    bila nak blunjer untie needa plak.. hahah

  6. missjat Says:

    huhuhuhuhu so cute
    bilalah nak in person dgn ella pajila ni
    sooooo cute….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: