kote sugume

teh

kopi + teh + susu non sweetened + gula melaka

rm2.50 per pop… super nice di hari yang panas.

lokasi – mamak shop near lestari perdana.

nama dia – three layer tea… i think !

14 Responses to “kote sugume”

  1. name die…teh ‘c’ special…
    cam rase cendol kan….huhu

  2. acik oren Says:

    seyes
    saya baca ” kote” tu dengan nada lain jer
    adeyy mencarut kah saya?
    hahahaha ayoyoyo

  3. serindit rimba Says:

    Aiseh… teh ok, kopi ok, gula melaka ok, tapi tang susu yang tak boleh nak telan tu….

    Tapi nampak macam sodap yg amat-amat..!

  4. err.. tajuk yang kontroversi..
    huhuhuhu..

  5. Desert Rose Says:

    Ah husband I diintroduce kpd minuman ini 2-3 hari lepas dan pulang sakit kepala dan pening (tidak, tidak menggambarkan libido yg meningkat setelah meminummya) ….cuma nak ckp, men will teruja dgn apa bentuk kelucahan walaupun hanya nama minuman dan terus mencuba walaupun terpaksa menanggung akibatnya…..

    • abanglong Says:

      desert – uiks…. minuman ini tidak ada apa kaitan dengan benda benda hidup atau mati hehe… its just a drink. and nama kote sugume itu adalah diberi oleh saya🙂 itu mamak tidak ada kaitan…
      tapi rasanya sangat sedap okeh

      • Desert Rose Says:

        Tapi abg long yg hubby i minum tu Kopi + teh = KOTEH….betoi tak tipu, ada dlm menu, i tgk dah…..hence come d teori, cehhh laju je setuju bila dicadangkan, padan muka.

      • abanglong Says:

        desert – hahahahahahaha… kesian hubby u. camana leh pening ekkk???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: