ngok bin ngek

lepas jumaat appointment
satu company yang namanya gah. rasanya kalau gi check; setiap rumah mungkin ada at least 1 product depa. – clue -> product itu tidak boleh dimakan. dan tidak pernah sejarah ada orang makan product itu.
jumpa sorang senior engineer, dan sorang manager bersama beberapa kuncu kuncu.
lenguh tawaf dalam kawasan kilang
walaupun mata cerah melihat bulat?bujur?leper?hitam?putih?kuning?
i loike !

meeting room

depa cerita nak buat satu sistem automation

dengar dengan penuh minat

siap pegi kat production line tengok site dan tengok sample

aku nampak  bulat;bujur;leper;hitam;putih;kuning

brief aku dekat sejam

bertukar tukar pendapat

last last itu engineer cakap –

projek ni kalau hang boleh design aku tabik

apsal ? tanya aku; agak hairan

dah empat supplier kita panggil

sumerrr surrender.

.

.

.

adehhhh

aku rasa macam aku boleh tackle awek problem automation tu.

tapi sekarang..

otak aku masih ngok bin ngek..

camana nak design ??????

6 Responses to “ngok bin ngek”

  1. acik oren Says:

    pelan pelan kayuh
    agak nya sebab niat kot
    cuba niat pegi sebab nak design bukan sebab awek ituh
    kihkihkih

    • abanglong Says:

      oren – yang bulat bujur merah ijou kuning itu adalah color code utk barang/parts mereka yah !!! harap jangan konpiusss
      muahahahahahahahahaha

  2. cuba tanya awek tu kot2 dia ada idea… hehe

  3. serinditrimba Says:

    he he… idea ni datang malam-malam jerk selalunya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: