pak arnab

is

hope

22 Responses to “pak arnab”

  1. abstrak.. dan terlalu artistik…
    amim tak dapat rungkai atau carik maksud…
    terang kan sikit boleh???😀

  2. Ya Allah ya Tuhanku, jauhilah abanglong dari bencana dan murahkanlah rezekinya, amin.

  3. y?
    1) Sadis
    2) Letih dan mengantuk

  4. salam

    pB doakan agar abglong dapat mencari penyelesaian yang terbaik dalam menghadapi masalah ini……

    tabahkan hati nyer , pak arnab

    • abanglong Says:

      pB – terima kasih… walau apa pun berlaku; kita adalah hambaNya yang amaat daif dan kerdil…..

  5. serinditrimba Says:

    Why?

    Abanglong pikirkan apa?

  6. abg long,

    take care.. jgn sedih2 sgt.. saya doakan segalanya baik2 ajer utk abg long eks..

  7. rake seperjuenge ku….tengok ko gaya tu, samalah kita…nnyetok, ssembe,ttumuh..gitulah adat dale perniagaea..

    • abanglong Says:

      sansui – ermm. ggitulah adat neggo kata oghe. cuma oghe luar hanya nappok time kito berjaya. tengok paka kheto besa mulo lah bbuih muluk.tapi demo tu tok tau kito dok ttukuh lumuh slamo kening.hok dok sukkusemmbe demo tok kelih.hom mutta itek demo tok pghase.

      time kito naik,mulolaaa ddekki mace mace…

      but maybe we can work together though. sure there are something that we can think on.. mail me bro!

  8. ciann pak arnab.. bawak sabar yer..

  9. ikan bakar yuk!

  10. sad? tired? berangan sampai tertidor? hehe… hope everything’s fine. suruh ella pajila buat moncong itik🙂

  11. pak arnab..
    harap dapat cari penyelesaian terbaik atas kemelut yang dihadapi..i’m sure u can do it..dah biasa hadapi naik turun kan..? hopefully this one u can handle too…Allah bersama-sama dgn org yang benar.
    Ujian utk dpt nikmat yang lebih besar selepas ini..
    diberi kesusahan dulu utk menduga keimanan..kecekalan.
    I’m sure anak2 arnab, mak arnab menyokong kuat dibelakang.
    toleh muka mereka. ada kekuatan di situ..disamping doa dan usaha.
    u go pak arnab!!

    chaiyok..chaiyok!!

    • abanglong Says:

      catz – thanks a lot.
      cumanya – mungkin kadangkala ujian itu terasa begitu berat.. walhal; ianya baru sedikit. malah kita alpa dengan sejuta rahmat yang telah kita nikmati selama ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: