nasi lemak

on d way g office
beli nasi lemak
nasi biasa – tadek tambah paru or anything
2 bungkus
.
.
berapa kak… ? aku tanya sambil keluarkan 3 ringgit
lima ringgit dik !!!
.
.
ceh !
aku intai kiri kanan..kot kot akak tu pakai seven series..
takde pong!!

18 Responses to “nasi lemak”

  1. mahal giler.. cekik darah per…

    apa istimewanya banglong??? sedap sangat ker… or so and so jer rasa???

    • abanglong Says:

      zanaz – rasanya quite sedap la… thank God. cuma bila dah bercampur ngan rasa marah… jadi tak beshh.

  2. Salam ziarah…
    Seven siries tinggal kat rumah kot. Tak kan nak buat angkut nasi lemak lak. Tumpah sambal tumis karang, payah lak.

    Erm… bila semua org nak cepat kaya… nak jd jutawan senyap, macam tu lah jadinya.

    • abanglong Says:

      suara – salam… mekasih singgah.

      itu aaa. niaga nasik lomak.. pastu nak kayo dalam masa sebulan. adehhhhh.

      konpem tak beli kat situ lagi

  3. Desert Rose Says:

    Kalau gitu mesti abg long lah yg pakai 7 series kan

  4. ntah..mahal semacam jaa!!

  5. mmgla takde 7series lagi..AKAN ada la tu kekek

  6. salam abglong…baca entry ni tetiba terasa nak mkn nasi lemak rendang ayam..iskkkk macam2 plak nafsu makan nih

  7. abanglong, niat dia ikhlas tu nak jual mahal, nak cepat naik haji…hehehehhehe

    tetiba je teringin la pulak nak makan nasik lemak singgit..ada jual lagi ke tak ek

  8. 50sen? Masa saya sekolah, 5 sen je sebungkus. Tua nya dah saya. Nasib baik insaf. Baguslah cerita nasi lemak ni, buat saya insaf sekejap…🙂

  9. ada. Parking jauh sikit tu. Cuba tengok kat bangunan sebelah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: