jpj

masa tengok one web site – it says that i am blacklisted by JPJ. so takleh nak renew roadtax etc. ampeh.

hari ni… lepas appointment, singgah kat jpj tasik permaisuri. wah… tak ramai orang tau. tengok keputusan nombor tender…. huhuhu some mega rich fella paid almost 80K for a number plate !

check – rupanya den kena ni…

jpj

wah ada dua kes blacklist… haha. tak hadir mahkamah n lagi satu kes belum selesai.

uiksss… bila masa lak ada jemputan ke mahkamah !

pastu, i inquiry officer tu.. incek.. kes apa yg kena masuk mahkamah nih. n kes apa yg belum selesai ni…

she said – incek kena pegi jpj seremban baru boleh tau.

ehhhh…. kan semua online.. !!!!!

10 Responses to “jpj”

  1. Heee, saba je lah. I hate it when that happens. Macamlah kita tak de keje lain asyik nak ke pejabat Gomen je kan? Online ape ke bende cam tu. Tak ikut konsep 1Malaysia langsung! Rakyat didahulukan, prestasi diutamakan???

    • abanglong Says:

      MM – hahahaha.. tau takpa. cuma one thing noticed is that mereka sudah lebih banyak senyum dari dulu…. if dulu…sumer masam mencuka!

  2. serinditrimba Says:

    Laman web apa ek?

  3. pelapor & pengujud? apakah??

  4. just renew my roadtax last week… smooth!

    sib baik, coz masa tu doa gak, takut ada saman like last year… 3 saman bang oiiii…. melayang ler duit 250… hehehe! tu pun sib baik ada terselit sorang my bf police… if not kena bayar 900… speeding + speeding + speeding…

    • abanglong Says:

      farzilah – uiks….. boleh reduce ekk…. hermmmm. sila cari kan gelpren polis utk abamlom sorang okehh !!! muka cungggg punya

  5. salam ramadhan moga kedatangannya kali ini membawa seribu erti…dan tade la saman jalanraya lagi ..ahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: